ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτο έλεος των διαρρηκτών τα εκκλησάκια της Θήβας

ΘΗΒΑ

Στο έλεος των διαρρηκτών τα εκκλησάκια της Θήβας

Στο έλεος των διαρρηκτών τα εκκλησάκια της Θήβας

Γκρεμίζουν τοίχους μέρα μεσημέρι, για να ρίξουν τα παγκάρια - Απογοητευμένοι οι πολίτες από την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πέππας

Με θράσος κι εκμεταλλευόμενοι «σταθερές» πλέον καταστάσεις συνεχίζουν την δράση τους οι διαρρήκυες στην Θήβα.

Ο λόγος αυτή την φορά για τα εκκλησάκια της ενορίας του Αγίου Γεωργίου, τα οποία αποτέλεσαν, για πολλοστή φορά στόχο των επιτήδειων, οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι και κατά την διάρκεια της ημέρας εγείροντας ερωτηματικά ως προς τον τρόπο της διάρρηξης..

Ώρα 5.00 με 6.00 το απόγευμα και σε διάστημα 3 ημερών, κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιές στα εκκλησάκια της Αγίας Ελεούσας, των Αγίων Αποστόλων και του Αγίου Φανουρίου, εκκλησάκια τα οποία περικλείονται από πολυκατοικίες και σπίτια, επομένως είναι αδύνατον να μην περιέπεσαν οι θόρυβοι στην αντίληψη των περιοίκων!

Τα εργαλεία της διάρρηξης χρησιμοποιήθηκαν εξωτερικά του τοίχου, στον οποίο στηρίζεται το παγγάρι, τον οποίο τοίχο επιχείρησαν να γκρεμίσουν, ώστε να μπουν στην συνέχεια μέσα και να το αφαιρέσουν, μέθοδος που προξένησε θόρυβο κι επομένως ενόχληση στους γείτονες, κυρίως λόγω της απαγορευτικής ώρας .

Κανείς ωστόσο δεν ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να σπεύσει άμεσα, είτε σταματώντας την δράση τους, είτε πιάνοντας τους στα πράσα.

Οι δικαιολογίες του τύπου «σιγά μην τρέξουν οι Αστυνομικοί», «τρείς και ο κούκος απέμειναν να φυλάνε την πόλη» δεν έχουν να κάνουν με την παραγματικότητα, καθώς σπέυδουν άμεσα, συλλαμβάνοντας πολλές φορές τους δράστες, ενώ παράλληλα τους αποτρέπουν από επόμενη δράση όχι μόνο στα εκκλησάκια αλλά και από άλλους στόχους, που δεν αποκλείεται να είναι και τα σπίτια μας.

Κοινό μυστικό αποτελεί πλεόν για τους κατοίκους της Θήβας η υποβάθμιση της Αστυνομικής Υποδιεύθνσης Βοιωτίας, όπου η δύναμη των υπηρετούντων έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής των πολιτών, οι οποίοι βρίσκονται απένται στην παράνοια της πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, που έχει εγκαταλείψει την μεγαλύτερη πόλη του νομού στην τύχη της, με τους εναπομείναντες ένστολους να αγωνίζονται μεταξύ καταυλισμού ΡΟΜΑ – κάμπ αλλοδαπών – παραβατικότητας στην περιοχή – φυλακές Ελεώνα και πολλών άλλων υποχρεώσεων.

Η διαδικασία αποτροπής των κάθε είδους κακοποιών είναι απλή και άμεσα αποτελεσματική: Ειδοποίηση στην ΕΛ.ΑΣ με απευθείας κλήση στο 100, που είναι το κέντρο της Βοιωτίας, που ειδοποιεί άμεσα τους Αστυνομικούς, οι οποίοι, αν και αποδεκάτισμένοι, δρουν επίσης άμεσα!