ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΔύο συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης στη Φωκίδα

Δύο συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης στη Φωκίδα

Δύο συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης στη Φωκίδα

Κατασχέθηκαν (96,33) γραμμάρια ηρωίνης και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πέππας

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών προχώρησαν, το πρωί της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022 στη Φωκίδα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αμφισσας – Δελφών, από κοινού με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμφισσας – Δελφών, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι Αστυνομικοί εντόπισαν επί της Εθνικής οδού Λιβαδειάς – Αμφισσας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.

Οι ανωτέρω, στη θέα των αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν, κατευθυνόμενοι σε χωμάτινο δρόμο στον ελαιώνα Αμφισσας.

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς, πριν την ακινητοποίηση του εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, οι συλληφθέντες απέρριψαν από τα παράθυρα του οχήματος (2) συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (96,33) γραμμαρίων και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του ενός συλληφθέντα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμφισσας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμφισσας – Δελφών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι