ΑρχικήΈνθεταGamingGotham Knights: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay και τα skills των χαρακτήρων

GAMING

#TAGS: Gaming 

Gotham Knights: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay και τα skills των χαρακτήρων

Gotham Knights: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το gameplay και τα skills των χαρακτήρων

Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του τίτλου

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πέππας

Μετά από τα gameplay των Nightwing, Red Hood, Batgirl και Robin, καθώς και την πρώτη ματιά στην Gotham City, η Warner Bros. έδωσε μόλις τώρα σε συνεργασία με το IGN νέα πλάνα από το Gotham Knights.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για ένα μεγάλης διάρκειας βίντεο, στο οποίο βλέπουμε πώς οι developers δημιούργησαν τα skills των τεσσάρων χαρακτήρων, αλλά και πώς λειτουργούν αυτά. Έτσι, μέσα από ένα βίντεο που διαρκεί σχεδόν εννέα λεπτά, θα πάρετε μια μεγάλη γεύση από τον επερχόμενο τίτλο, καθώς και το gameplay του. Ο κάθε χαρακτήρας δε θα έχει μόνο ένα talent tree, αλλά περισσότερα, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες gameplay επιλογές.

Σύμφωνα με τον creative director, Patrick Redding, το παιχνίδι δεν πρόκειται να σας αναγκάσει να ξεκινήσετε με “αδύναμους” παίκτες, όπως ένα παραδοσιακό RPG. Και αυτό γιατί ο κάθε χαρακτήρας έχει ουσιαστική εμπειρία πάνω στις μάχες και αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να εξοντώσει καθένα κακοποιό που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Tο Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS5 και τα Xbox Series X | S στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Οι εκδόσεις των PS4 και Xbox One εν τέλει ακυρώθηκαν. Παρακολουθήστε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πηγή: unboxholics.com