ΑρχικήΑθλητικάΙσοπαλία με 1-1 ο αγώνας Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης

Ισοπαλία με 1-1 ο αγώνας Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης

Ισοπαλία με 1-1 ο αγώνας Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Συνεχίζει να κυνηγάει την πρώτη του νίκη στη Super League o Λεβαδειακός, ο οποίος στην 5η αγωνιστική είχε μια ακόμη ισοπαλία, αν και είχε καταφέρει να προηγηθεί στην αρχή του αγώνα, με τον Αστέρα Τρίπολης.

Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες στον αγώνα, με την πρώτη φάση του αγώνα να σημειώνεται στο 3ο λεπτό με τον Μάρκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ. Ο Αστέρας προσπαθούσε να δημιουργήσει μια καλή φάση στα πρώτα 30 λεπτά του παιχνιδιού, όμως ο Λεβαδειακός κατάφερε να έχει δύο καλές ευκαιρίες στο 34 και στο 37, από τον Δούμτσιο.

Το σκορ άνοιξε ο Λεβαδειακό στο 48ο λεπτό  όταν ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ και ο Λιάγκας με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει καθώς στο 54ο λεπτό  ο Τζουκάνοβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα, με τον Καστάνιο να κάνει το 1-1 από κοντά με πλασέ.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88’ Μπαχανάκ), Χάμοντ, Μεχία (59’ Τσιριγώτης), Μπελμόντε, Μουτίνιο (70’ Σβάρκας), Δούμτσιος (59’ Βράκας), Λούα-Λούα (88’ Ρεγκίς).

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Αλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Μπαρτόλο), Μπερτόγλιο (74’ Μπαράλες), Τιλίκα, Ριέρα (46’ Γκαρντάφσκι), Μπενίτο (59’ Κρέσπι).

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι