ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Ντασιώτης: «Σχεδιάζουμε το μέλλον των Κήπων της Αλιάρτου»

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

#TAGS: Γιώργος Ντασιώτης  Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων 

Γιώργος Ντασιώτης: «Σχεδιάζουμε το μέλλον των Κήπων της Αλιάρτου»

Γιώργος Ντασιώτης: «Σχεδιάζουμε το μέλλον των Κήπων της Αλιάρτου»

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Ντασιώτης, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, αναφέρθηκε στην τελετή παράδοσης των Κήπων της Αλιάρτου, που έλαβε χώρα πριν περίπου δύο μήνες, σημειώνοντας πως στα πλαίσια αυτής ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φ. Σπανός, είχε ανακοινώσει την χρηματοδότηση του θεμελιώδους σχεδίου ανάπτυξης τους.

Το απόγευμα της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με την ανάρτηση σε αναφορά, ο κ. Ντασιώτης, μαζί με τους μελετητές, περπάτησαν στο χώρο, με τον Δήμαρχο να τους ενημερώνει για την ιστορία των Κήπων, ενώ είδαν το σημείο και τράβηξαν φωτογραφίες και στη συνέχεια ζήτησαν από τον κ. Ντασιώτη α στοιχεία που χρειάζονται και ξεκίνησαν την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης.

«Θα υπάρξουν πολλές συναντήσεις και σίγουρα μια μεγάλη διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, αλλά και τα θεσμικά όργανα του Δήμου μας.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα είναι η αποτύπωση της επιθυμίας μας για την διάσωση και ανάδειξη του χώρου των Κήπων, η κατεύθυνση που επιθυμούμε για την ανάπτυξή τους, οι παρεμβάσεις  που πρέπει να γίνουν, καθώς και ο τρόπος εξεύρεση των πόρων.» ανέφερε ο κ. Ντασιώτης.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι