ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 14 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 14 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 14 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, στις 19:00 δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, όπου θα συζητηθούν συνολικά τα παρακάτω 14 θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Έγκριση 3ης τροποποίησης προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος έτους 2022.

2.Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη μελών για τον ορισμό της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Επισκευή – Βελτίωση ξύλινου οικήματος και περιβάλλοντος χώρου ιδιοκτησίας Δήμου Θηβαίων στην ΤΚ Λουτουφίου».

3.Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής καθορισμού τιμής αγοράς ακινήτων στην περιοχή του παλαιού Συνοικισμού Θήβας.

4.Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάν παραχώρησης χρήσης ακινήτου του αγροτικού συνεταιρισμού «Ένωση Θηβών» με σκοπό την στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων.

5.Λήψη απόφασης για εξέταση αιτήσεως της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας περί δωρεάν παραχώρησης δημοτικού χώρου στον προσφυγικό συνοικισμό.

6.΄Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη μελών για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Επισκευή – συντήρηση σχολικού κτιρίου πρώτου δημοτικού σχολείου Θήβας.

7.« Έκφραση γνώμης επί της αίτησης Α’ περί επιτρεπτού χωροθέτησης Πιλοτικού Θαλάσσιου Πλωτού Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 999,9KW της εταιρείας «ΡΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» στη θέση «Δομβραίνα» του Δ.Θηβαίων (Σχετ. η υπ’ αριθ. 8/2022 απόφαση της Κοιν.Χωστίων & 21/2022 απόφαση της Επ.Π.Ζωής)».

8.Έκφραση γνώμης επί της αίτησης Β’ περί επιτρεπτού χωροθέτησης Πιλοτικού Θαλάσσιου Πλωτού Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 999,9KW της εταιρείας «ΡΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» στη θέση «Δομβραίνα» του Δ.Θηβαίων (Σχετ. η υπ’ αριθ. 9/2022 απόφαση της Κοιν.Χωστίων & 22/2022 απόφαση της Επ.Π.Ζωής)».

9.Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου-εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας της εταιρείας «ML MYK ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ» στη θέση «Κοκκινιά» στην ΤΚ Υπάτου του Δήμου Θηβαίων για οικοδομή εφοδιαστικής (LOGISTICS).

10.Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου-εξόδου σε γήπεδο στη θέση «Χοροβόιβοδα» στην ΔΚ Θήβας του Δήμου Θηβαίων για μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων και διοικητήριο της ΔΕΥΑΘ.

11.Έγκριση χορήγηση άδειας εισόδου-εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας Ελευσινιώτη Παναγιώτη του Γεωργίου, στη θέση «Δημοσιά» στην ΔΚ Θήβας για ψυγείο–συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων.

12.Έγκριση εισόδου-εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας της εταιρείας «DASYC ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στη θέση «Γλώσσα» στην ΔΚ Θήβας για βιομηχανικό κτίριο.

13.Έγκριση εισόδου-εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας της εταιρείας «Αθανασιάδη» στη θέση «Κάμπος» στην ΤΚ Ελαιώνα του Δήμου Θηβαίων για βιομηχανικό κτίριο.

14.Έγκριση εισόδου-εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΚΑΒΕΙΡΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΕ» στη θέση «Καιδέλες» στην ΔΚ Θήβας για οινοποιείο.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι