ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕγκρίθηκε η οδοποιία στο Μάκρεσι Λιβαδειάς και Καρυώτη Κυριακίου

Εγκρίθηκε η οδοποιία στο Μάκρεσι Λιβαδειάς και Καρυώτη Κυριακίου

Εγκρίθηκε η οδοποιία στο Μάκρεσι Λιβαδειάς και Καρυώτη Κυριακίου

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Εγκρίθηκε η ένταξη της Πράξης του Δήμου Λεβαδέων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014 – 2020, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 500.000,00€, που αφορά οδοποιία στην περιοχή Μάκρεσι Λιβαδειάς, καθώς επίσης και στην περιοχή Καρυώτη Κυριακίου.

Προσθέτοντας άλλο ένα χρηματοδοτικό εργαλείο στην αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας που έχει σχεδιάσει, προγραμματίσει και υλοποιεί ο Δήμος.

Συγκεκριμένα:

Υλοποιείται εργολαβία προϋπολογισμού 700.000,00€ από ίδιους πόρους.

Συμβασιοποιείται έργο αγροτικής οδοποιίας επί περιοχών αναδασμού, που εγκρίθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» προϋπολογισμού 2.000.000,00€ για την περιοχή από το Λαφύστι έως και τον άνω κάμπο μέχρι το Παρόρι.

Εκτελείται ήδη έργο αξίας 1.000.000,00 και πλέον ευρώ για την ολοκλήρωση της οδού Κυριάκι - Παναγιά Καλαμιώτισσα, αλλά και χρηματοδοτικοί πόροι 500.000,00€ βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία, για την περιοχή Ζάλτσα- Οσίου Σεραφείμ, απο το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομων και Μεταφορών.

Ολοκληρώνεται το έργο οδοποιίας Ανάληψη - Ζαγαράς, προϋπολογισμού 250.000,00€.

Και βέβαια την ετήσια συντήρηση από ίδια μέσα.

«Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς για την αδιάκοπη συνεισφορά τους, όμως ταυτόχρονα τους χρωστώ και μια συγγνώμη για τον μεγάλο όγκο εργασιών.

Μια συγγνώμη οφείλω και στους δημότες για την εργοταξιακή εικόνα του Δήμου μας.

Τους συνιστώ δύναμη και υπομονή!

Για να γυρίσει ο Δήμος θέλει δουλειά πολλή!» ανέφερε ο Δήμαρχος, κ. Ιωάννης Ταγκαλέγκας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι