ΑρχικήΑθλητικάΉττα με 1-0 του Λεβαδειακού στη Λαμία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός 

Ήττα με 1-0 του Λεβαδειακού στη Λαμία

Ήττα με 1-0 του Λεβαδειακού στη Λαμία

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε από τη Λαμία με σκορ 1-0 στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» για την 6η αγωνιστική της Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Λεβαδειακό στο 6ο λεπτό, με δύο διαδοχικά σουτ του Μπελμόντ στην εστία της Λαμίας έπειτα από κόρνερ του Μουτίνιο και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 42′ ένα σουτ του Σκβάρκα από το ύψος της περιοχής κόντραρε πάνω στα σώματα των παικτών της Λαμίας. Στο 44′ μία γυριστή κεφαλιά του Λιάγκα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Η πρώτη τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Λεβαδειακό, με το σουτ του Βρακά να μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 61ο λεπτό η Λαμία σκόραρε με κεφαλιά του Μποάκιε μετά από κόρνερ του Ασκόφσκι. Σημαντική ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 85ο λεπτό σε κεφαλιά του Λιάγκα που πέρασε άουτ. Ακόμα μία ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 89ο λεπτό σε σουτ του Μπελμόντ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Για τη Λαμία αγωνίστηκαν οι:

Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες (57′ Ασκόφσκι, 92′ Μπενίτεθ), Σλίβκα (57′ Ντε Βινσέντι), Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκοράνοβ, Μποάκιε (70′ Μανούσος), Τσιλούλης, Κορνέζος

Για τον Λεβαδειακό αγωνίστηκαν οι:

Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσους, Λιάγκας, Βήχος (71′ Παναγιώτου), Μεχία (75′ Τόρο), Μπελμόντ, Βρακάς, Σκβάρκα (63′ Νίκας), Μουτίνιο, Δούμτσιος (75′ Τσιριγώτης)