ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΌχημα της αστυνομίας κάηκε ολοσχερώς στη Βοιωτία

ΚΑΣΤΡΟ

#TAGS: αστυνομία 

Όχημα της αστυνομίας κάηκε ολοσχερώς στη Βοιωτία

Όχημα της αστυνομίας κάηκε ολοσχερώς στη Βοιωτία

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Γιώργος Πέππας

Την Παρασκευή 10 Απριλίου, στις 08:15 π.μ., συμβατικό υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας, εν ώρα υπηρεσίας, στην έξοδο του Κάστρου Ορχομενού προς τη γέφυρα της Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας, κάτω από άγνωστες συνθήκες πήρε φωτιά, η οποία ξεκίνησε στον κινητήρα του οχήματος, ενώ ο οδηγός βρισκόταν μέσα στο όχημα, το οποία δεν ήταν εν κινήσει. 

?μεσα στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Νέας Οδού, το οποίο απέκλεισε την περιοχή μέχρι να καταφθάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής όπου και έσβησαν την φωτιά, με ένα όχημα και δύο πυροσβέστες. 

Ο οδηγός αφού αντιλήφθηκε την φωτιά βγήκε αμέσως από το όχημα, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας επισημαίνει πως «Με νεκροφόρες που έχουν διανύσει 450.000+ χιλιόμετρα, συνάδελφοί μας διατάσσονται καθημερινά να εκτελούν υπηρεσία, να εκτελούν μεταγωγές πολιτών σε ψυχιατρεία και σωφρονιστικά καταστήματα, να ''βάζουν πλάτη'' και να γεμίζουν κουτάκια» και πως για το εν λόγω περιστατικό θα πρέπει να ενημερωθεί ο ίδιος ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδης «Επίσης διατηρούμε τη βεβαιότητα ότι ο κ. υπουργός θα ενημερωθεί για την πρωινή, παρολίγον απώλεια της ζωής συναδέλφου μας, ο οποίος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία με υπηρεσιακό όχημα το οποίο από άγνωστη αιτία ανεφλέγη και κάηκε ολοσχερώς.»