ΑρχικήΑθλητικάΠάλεψε, αλλά λύγισε στον Βόλο o Λεβαδειακός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός 

Πάλεψε, αλλά λύγισε στον Βόλο o Λεβαδειακός

Πάλεψε, αλλά λύγισε στον Βόλο o Λεβαδειακός

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα του Λεβαδειακού στον Βόλο για την 8η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι πάντως που στάθηκε πολύ καλά και πάλεψε ως το τέλος.

Ο Λεβαδειακός δεν τα κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, κρατάει σίγουρα όμως την καλή εμφάνιση, με το τελικό σκορ να τον αδικεί.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινώντας μάλιστα με μία πολύ καλή προσπάθεια από τον Μουτίνιο στο 4ο λεπτό, με το σουτ του τελικά να περνάει άουτ. Μεγάλη ευκαιρία και στο 25′ με τον Τορό να παίρνει το «ριμπάουντ» μετά από κεφαλιά του Βινίσιους, αλλά να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Σημαντική στιγμή στο 31′ για την ομάδα μας, με την κεφαλιά του Λιάγκα να διώχνει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Βόλου.

Στο 53′ ο Λεβαδειακός έκανε το 0-1, με τον Μουτίνιο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Στο 62′ ισοφάρισε ο Βόλος με σουτ του Τσοκάνη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 68ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα κάνουν το 2-1 με τον Ντέλετιτς να σκοράρει σχεδόν από το ίδιο σημείο.

Μοναδική ευκαιρία στο 86′ για τον Λεβαδειακό να ισοφαρίσει, με τον Τσιριγώτη να σουτάρει μέσα από τη μικρή περιοχή και τον αντίπαλο αμυντικό να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή, για να μείνει το 2-1 ως το τέλος.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (69′ Νοκέρ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (83′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76′ Κούτσιας)

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (73′ Λούα Λούα), Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τορό (73′ Χάμοντ), Βρακάς (46′ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (61′ Τσιριγώτης)