ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΗ Ε.ΑΣ.Υ.Β. τίμησε τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη Λιβαδειά

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: ΕΑΣΥΒ  ΠΟΑΣΥ 

Η Ε.ΑΣ.Υ.Β. τίμησε τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη Λιβαδειά

Η Ε.ΑΣ.Υ.Β. τίμησε τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη Λιβαδειά

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το πρωί της Τρίτης, 18 Οκτωβρίου 2022, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά εκδήλωση προς τιμήν του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, στα πλαίσια της οποία ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, κ. Ζάχος Καρακώστας, του επέδωσε τιμητική πλακέτα για την διαρκή και ουσιαστική στήριξη που παρέχει στο σωματείο και στα μέλη του.

Ο κ. Γερακαράκος είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε μια ανοικτή εκδήλωση των μελών της Ένωσης, όπου ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την τιμητική προς το πρόσωπό του πρωτοβουλία, μια πρωτοβουλία που τιμά ταυτόχρονα και το θεσμό του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας σε μια περίοδο που το συνδικαλιστικό μας κίνημα αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις.

Παράλληλα ενημέρωσε τους δεκάδες παρόντες στην εκδήλωση συναδέλφους, για τις τρέχουσες ενέργειες της Ομοσπονδίας όσον αφορά στις διεκδικήσεις μας για την επικινδυνότητα της εργασίας, για τη μάχιμη πενταετία και για άλλα αιτήματα, μη παραλείποντας να αναφερθεί και στις κατακτήσεις μας, όπως το βαθμολόγιο, η αναβάθμιση της αστυνομικής εκπαίδευσης, η χορήγηση δανείων από το ΤΑΠΑΣΑ και άλλα. Τόνισε μάλιστα ότι η μη επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον αστυνομικό ως άνθρωπο και ως κρατικό λειτουργό, ωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα σε νέο προσκλητήριο κινητοποιήσεων και σε συνέχεια των μηνυμάτων που εκπέμψαμε το Σεπτέμβριο από τη Θεσσαλονίκη.

Η Ε.ΑΣ.Υ.Β, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την εκδήλωση, ανέφερε:

«Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης της Ενώσεως μας, αποτελεί η ανάδειξη των υπηρεσιακών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της πρώην Υποδιεύθυνσης Θηβών και η ενίσχυση αυτών με το απαραίτητο αστυνομικό προσωπικό, ώστε οι συνάδελφοί μας να προσφέρουν με ασφάλεια και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο. Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόρης Γερακαράκος με κλιμάκιο συνεργατών του, αφουγκραζόμενος τη φωνή των μελών της Ένωσης μας επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της πρώην Υποδιεύθυνσης Θηβών και συνομίλησε με τους συναδέλφους της πρώτης γραμμής. Η επίσκεψη του αυτή έδωσε δύναμη στους συναδέλφους μας καθότι διαπίστωσαν στην πράξη ότι ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. είναι ένας από αυτούς και ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την επίλυση των χρόνιων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας των Θηβών.

Η ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ Η ΕΑΥΒ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι