ΑρχικήΑθλητικάΔυναμική πρεμιέρα έκανε ο Φ.Ε.Ο. Θήβας

ΘΗΒΑ

#TAGS: ΦΕΟ Θήβας  Badminton 

Δυναμική πρεμιέρα έκανε ο Φ.Ε.Ο. Θήβας

Δυναμική πρεμιέρα έκανε ο Φ.Ε.Ο. Θήβας

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι αθλητές του Φ.Ε.Ο. Θήβας

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023 με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα τριών κατηγοριών, στη Λιβαδειά, και συγκεκριμένα U-11, U-15, U-19.

Όπως αναφέρει ο Φ.Ε.Ο. Θήβας, στην κατηγορία U-11 στα αγόρια, τη πρώτη θέση κατέλαβε ο ΠΕΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και στα κορίτσια την δεύτερη θέση κατέλαβε η  ΤΕΣΣΗ ΣΤΕΛΛΑ και την Τρίτη θέση η ΚΙΟΥΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

Στην κατηγορία U-15

Στο απλό κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτησε η ΓΚΙΟΚΑ ΖΩΗ και τρίτες ήταν η ΣΑΜΨΩΝΑ ΜΑΡΙΑ η ΚΑΤΣΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Στο διπλό κοριτσιών την πρώτη θέση είχε η ΚΑΤΣΙΟΥ Ε. με ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και τη δεύτερη θέση ΒΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΠΕΛΩΝΗ Μ.

Στο Μεικτό την πρώτη θέση είχε η ΚΡΟΥΣΤΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με τη ΓΚΙΟΚΑ ΖΩΗ και την δεύτερη θέση είχε ο ΤΣΩΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με την ΣΑΜΨΩΝΑ Μ.

Κατηγορία U-19

Στο απλό κοριτσιών την πρώτη θέση είχε η ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ και τη δεύτερη θέση η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ενώ την τρίτη θέση είχε η ΜΟΥΛΚΙΑΡΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Στο απλό αγοριών την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και την τρίτη θέση ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Στο Μεικτό την πρώτη θέση είχε ο ΓΚΙΟΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με την ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΛΕΝΗ και την τρίτη θέση είχε ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ με την ΜΟΥΛΚΙΑΡΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

Στο διπλό κοριτσιών την πρώτη θέση κατέκτησε η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ με συμπαίκτρια την ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΑ από το σωματείο της Πεύκης.

«Πολύ καλή εμφάνιση είχαν οι Τσώλης Παναγιώτης Μεγάλος Παναγιώτης, Βαγγιώτης Γιάννης, Κωνσταντίνου Στράτος, Κιούση Δέσποινα που δεν κατάφεραν να φτάσουν στα μετάλλια.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες τις αθλητές και τις αθλήτριες του ΦΕΟ Θήβας αλλά και στους προπονητές τους.» αναφέρει ο Φ.Ε.Ο. Θήβας.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι