ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣταθμό πρώτων βοηθειών και διάσωσης απέκτησε η Αλυκή

ΑΛΥΚΗ

#TAGS: Αλυκή  Δήμος Θηβαίων 

Σταθμό πρώτων βοηθειών και διάσωσης απέκτησε η Αλυκή

Σταθμό πρώτων βοηθειών και διάσωσης απέκτησε η Αλυκή

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, έλαβαν χώρα τα εγκαίνια του νέου σταθμού πρώτων βοηθειών και διάσωσης στην Αλυκή, με την παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων, κ. Γιώργου Αναστασίου, του Αντιδημάρχου Θίσβης, κ. Αναστάσιου Καμούτση, και του Προέδρου της Κοινότητας Ξηρονομής, κ. Στάθη Κεφαλά.

Ο εξοπλισμός του σταθμού

Ο σταθμός είναι εξοπλισμένος με υπερσύγχρονο απινιδωτή και άλλα αναγκαία μέσα και υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση περιστατικών και την παροχή πρώτων βοηθειών, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που η παραλία της Αλυκής δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, κ. Αποστόλης Δαγδελένης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Δομβραίνας, κ. Κώστας Μπούγιας, καθώς και μέλη του Οικιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής «Αργώ».

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς και τους εθελοντές, χάρη στους οποίους ολοκληρώθηκε ένα τόσο σημαντικό έργο.» ανέφερε ο Δήμος Θηβαίων στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι