ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔιαγραμμίσεις πολλών χιλιομέτρων έκανε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

#TAGS: Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων  Έργα  Γιώργος Ντασιώτης 

Διαγραμμίσεις πολλών χιλιομέτρων έκανε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Διαγραμμίσεις πολλών χιλιομέτρων έκανε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

«Ο σεβασμός της σήμανσης εκτός από υποχρέωση όλων μας, δείχνει και το επίπεδο του πολιτισμού μας.», αναφέρει ο Δήμαρχος

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, μέσα στις δύο προηγούμενες εβδομάδες, προχώρησε στην διαγράμμιση πολλών χιλιομέτρων, αλλά και σε ειδικές σημάνσεις επί του οδοστρώματος, διαβάσεις πεζών, πινακίδες του Stop, όρια ταχύτητας, κ.ο.κ.

Οι παρεμβάσεις αυτές κρίθηκαν απαραίτητες, για την καλύτερη ασφάλεια οδηγών και πεζών, αναφέρει ο Δήμος, επισημαίνοντας πως «Δε πρέπει όμως να ξεχνούμε πως καμία σήμανση ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να μας προστατέψει, αν η οδήγηση δεν είναι συνετή και γενικότερα η συμπεριφορά όλων στο δρόμο δεν συνοδεύεται από μεγάλη προσοχή.»

Ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Ντασιώτης, σε ανάρτηση που έκανε επί του θέματος στο Facebook, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΟ !!!

Η ζωή μας, πλέον, είναι αγώνας ταχύτητας. Παντού τρέχουμε και, πολλές φορές, ούτε αυτό φτάνει. Ένα ΓΚΑΖΙ ( νοητό ή πραγματικό) το έχουμε συνέχεια πατημένο !!

 Όμως σε πολλές περιπτώσεις, φτάνουμε πιο γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό μας, όταν το πόδι μας το έχουμε ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΡΕΝΟ, σε αυτό του οχήματός μας, και σεβόμαστε κάποια σύμβολα που συναντούμε στο δρόμο μας.

Δεν πρόκειται για εικαστικές παρεμβάσεις επί του οδοστρώματος, αλλά πρόκληση για σωστή οδική συμπεριφορά και αυτοπειθαρχία. Ο σεβασμός της σήμανσης εκτός από υποχρέωση όλων μας, δείχνει και το επίπεδο του πολιτισμού μας.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι