ΑρχικήΑθλητικάΔυναμική εμφάνιση του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο - Πήρε τον βαθμό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός  Ποδόσφαιρο 

Δυναμική εμφάνιση του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο - Πήρε τον βαθμό

Δυναμική εμφάνιση του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο - Πήρε τον βαθμό

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Χωρίς τέρματα έγινε ο αγώνας της 11ης αγωνιστικής στη Super League, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό, ο οποίος έγινε στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Λεβαδειακού κατάφερε και πήρε τον έναν πόντο, με τους παίχτες της ομάδας να παλεύουν δυναμικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού που είχε ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος και από τις δύο ομάδες. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Βινίσιους είχε μία κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ μετά από κόρνερ στο 50′, ενώ στο 72′ ο Μάρκοβιτς πραγματοποίησε μία σπουδαία απόκρουση σε τετ α τετ με τον Καρέλη, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Ο Λεβαδειακός παρέμεινε εξαιρετικά στημένος και δεν άφησε να δημιουργηθούν παρά ελάχιστοι κίνδυνοι στην εστία του, ενώ υπήρξαν περιπτώσεις που φάνηκε απειλητικός μπροστά, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις του, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης – Μλάντεν (64′ Ντουάρτε, 76′ Φλόρες), Μάρτενσον – Σενγκέλια, Κολοβός (76′ Ξενιτίδης), Νταγκό (67′ Μόρσεϊ) – Καρέλης.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς – Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Μπάχανακ – Χάμοντ, Σκβάρκα (95′ Τσιριγώτης), Βρακάς, Νίκας – Λούα Λούα (80′ Γιαννιώτας), Πετρέ (95′ Τζημόπουλος).

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι