ΑρχικήΑθλητικάΠάλεψε, αλλά έχασε από τον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός  Ποδόσφαιρο 

Πάλεψε, αλλά έχασε από τον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός

Πάλεψε, αλλά έχασε από τον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ακόμα μία μαχητική εμφάνιση από τον Λεβαδειακό, που αν και προηγήθηκε στο Ηράκλειο, ηττήθηκε στο φινάλε με 2-1 από τον ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Λεβαδειακού κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βρακάς και αυτογκόλ του Ντουρμισάι.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιάσμινκο Βέλιτς στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο του «Θ.Βαρδινογιάννης» και δεν άφησαν τους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, αλλά το σουτ του Γιαννιώτα έκοψε την τελευταία στιγμή ο αντίπαλος αμυντικός.

Το μοτίβο δεν άλλαξε για αρκετή ώρα ακόμα, μέχρι να ισοφαρίσει για τον ΟΦΗ ο Νέιρα στο 75′, ενώ στο 82′ ο Ντουρμισάι έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, που έμεινε ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Περέα, Μεγιάδο (Ντιουσέ 74′), Μπουζούκης (Τζου 61′), Μπαλογάννης (Νέιρα 74′), Ντίκο (Μπιφουμά 74′), Ντουρμισάι (Στάϊκος 87′)

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Βήχος, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Τσάπρας, Βρακάς, Γιαννιώτας (Tσιριγώτης 86′), Νίκας, Σκβάρκα (Σακό 89′), Χάμοντ, Δούμτσιος (Πέτρε 79′)

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι