ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑΔΕΔΥ Βοιωτίας: «Δικαστική δικαίωση εργαζομένων συμβασιούχων «covid» Ο.Τ.Α. Βοιωτίας

ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας: «Δικαστική δικαίωση εργαζομένων συμβασιούχων «covid» Ο.Τ.Α. Βοιωτίας

ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας: «Δικαστική δικαίωση εργαζομένων συμβασιούχων «covid» Ο.Τ.Α. Βοιωτίας

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ν.Τ Βοιωτίας της ΑΔΕΔΥ χαιρέτισε την δικαστική απόφαση η οποία δικαίωση τους εργαζόμενους συμβασιούχους «covid» του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Αναλυτικά, το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς, με την απόφαση 66/2022, οι συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου. Η απόφαση αυτή συνιστά μία πρώτη σημαντική νίκη που δίνει δύναμη και ελπίδα για τη δικαίωση κι άλλων εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα, υπογραμμίζει το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας.

«Ο πολύπλευρος, συστηματικός και ασυμβίβαστος αγώνας του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Βοιωτίας και των συναδέλφων συμβασιούχων, με σχέδιο, ενότητα και αλληλεγγύη, υπευθυνότητα και συνέπεια αποτελεί πρότυπο συλλογικών δημοκρατικών διεκδικήσεων των εργαζομένων και αποτελεσματικής δράσης των συνδικάτων.

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας θα είναι πάντα αρωγός και υποστηρικτής των διεκδικήσεων των πρωτοβάθμιων σωματείων αλλά και κάθε εργαζόμενου του νομού μας, με στόχο την αποκατάσταση ή/και τη διεύρυνση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.» σημειώνει η ανακοίνωση του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι