ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕκτός ελέγχου οι φόλες στον Δήμο Λεβαδέων

Εκτός ελέγχου οι φόλες στον Δήμο Λεβαδέων

Εκτός ελέγχου οι φόλες στον Δήμο Λεβαδέων

Ιδιαίτερα ανησυχητικές είναι οι καταγγελίες από τους Εθελοντές Φιλόζωους Λιβαδειάς

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Σωρεία περιστατικών βίας προς ζώα καταγγέλλουν οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς σε αναρτήσεις που κάνουν στο Facebook, στο Δήμο Λεβαδέων, με αθώα ζωάκια να χάνουν τη ζωή τους από φόλες.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα είναι ανησυχητικά πολλά τα περιστατικά βίας απέναντι σε απροστάτευτα ζώα στο Δήμο Λεβαδέων. Πριν περίπου μιάμιση εβδομάδα, όπως αναφέρουν οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς, έριξαν φόλες σε δύο γατάκια στον κόμβο του Αισχύλου, εκ των οποίων το ένα πέθανε. Πριν πέντε ημέρες, έριξαν φόλες σε τρία σκυλάκια στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου στη Λιβαδειά, ενώ πριν τρεις ημέρες έριξαν φόλα σε ένα κουταβάκι στο Θούριο Λιβαδειάς, το οποίο ευτυχώς κατάφερε και επιβίωσε. Την επόμενη ημέρα όμως, ξανά στο Θούριο Λιβαδειάς, έριξαν φόλα σε ένα άλλο σκυλί, το οποίο πέθανε, ενώ εχθές στη Λιβαδειά, κοντά στα Σφαγεία, σκότωσαν ένα κουταβάκι, όπως αναφέρουν πάντα οι καταγγελίες των Εθελοντών Φιλόζωων Λιβαδειάς, και στη συνέχεια χτύπησαν την μητέρα του.

Τα περιστατικά αυτά αναφέρουν οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς πως έχουν καταγγελθεί τόσο στην αστυνομία όσο και στο Δήμο Λεβαδέων. 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι