ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΜεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Φθιώτιδα - 5 συλλήψεις για ρευματοκλοπές

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Φθιώτιδα - 5 συλλήψεις για ρευματοκλοπές

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Φθιώτιδα - 5 συλλήψεις για ρευματοκλοπές

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το πρωί της Παρασκευής, 2 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε σε οικισμό του Δήμου Λαμιέων, από τις 07:00 έως τις 11:00, εξειδικευμένη-στοχευμένη αστυνομική επιχείρησης της Δ.Α. Φθιώτιδας, μέσα στον γενικότερο σχεδιασμό της Γεν. Περιφερειακής Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης:

  • συνελήφθησαν 5 άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος,
  • προσήχθησαν 5 άτομα,
  • ελέγχθηκαν 63 άτομα και 22 οχήματα,
  • ελέγχθηκαν 23 οικίες και πρόχειρα καταλύματα και
  • βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, μία Ο.Π.Κ.Ε. αυτής, καθώς και η Διμοιρία Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας. Στην επιχείρηση αυτή συνέδραμε κλιμάκιο του Τεχνικού Τομέα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., το οποίο προέβη στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Τέτοιου τύπου Αστυνομικές επιχειρήσεις, υπό την εποπτεία και τον συντονισμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, θα συνεχιστούν σε όλο το εύρος της Περιφέρειάς μας, με στόχο την αντιμετώπιση όλων των μορφών εγκληματικότητας, πάντα με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι