ΑρχικήΑθλητικάΙσοπαλία ήρθε το φιλικό Λαμία-Λεβαδειακός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός 

Ισοπαλία ήρθε το φιλικό Λαμία-Λεβαδειακός

Ισοπαλία ήρθε το φιλικό Λαμία-Λεβαδειακός

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Με 0-0 έληξε ο φιλικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 3/12/22, στο γήπεδο «Αθ.Διάκος», ανάμεσα στην Λαμία και τον Λεβαδειακό.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα, εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πιο δραστήριος συνολικά επιθετικά ο Λεβαδειακός, σε ένα ισορροπημένο πάντως παιχνίδι, με λίγες καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες.

Στο 14′ ένα σουτ του Τσιριγώτη μέσα από την περιοχή, έπειτα από εξαιρετική πάσα με τακουνάκι από τον Βρακά, πέρασε άουτ. Στο 26′ ο Βήχος έκανε ωραία κούρσα από τα αριστερά, έδωσε στον Σκβάρκα που σούταρε και κέρδισε το κόρνερ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο β’ μέρος καταγράφηκε στο 78′ όταν ο Γιαννιώτας πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Λούα Λούα, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός είχε ένα ακόμα καλό σουτ από τον Λούα Λούα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Λαμία (Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Νούνιες, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μαρμεντίνι, Μπενίτες, Κορνέζος

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς (46′ Σαντομιέρσκι), Τσάπρας (80′ Ντουκαρά), Μπαχανάκ, Ντεντάκης (63′ Τζημόπουλος), Βήχος (63′ Παναγιώτου), Νίκας (80′ Κωνσαντινίδης), Χάμοντ (33′ Μεχία), Σκβαρκα (73′ Λούα Λούα), Βρακάς (67′ Σακό), Δούμτσιος (63′ Πέτρε), Τσιριγώτης (46′ Γιαννιώτας)