ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΔωρεάν WiFi σε κεντρικά σημεία της Αμφισσας

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

#TAGS: Δήμος Δελφών  WiFi 

Δωρεάν WiFi σε κεντρικά σημεία της Αμφισσας

Δωρεάν WiFi σε κεντρικά σημεία της Αμφισσας

Ν. Λουπάκος: «Ένας Δήμος σύγχρονος που ανταποκρίνεται συνεχώς στις νέες προκλήσεις»

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του συστήματος παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο, από τον Δήμο Δελφών, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Αμφισσας (Open Mall)». Το έργο έχει προϋπολογισμό 33.232 ευρώ, και πλέον οι πολίτες της Αμφισσας αλλά και οι επισκέπτες να συνδεθούν στο delfi_wifi για δωρεάν σερφάρισμα, μέσα από το κινητό τους, το tablet ή τον φορητό τους υπολογιστή.

Η πρόσβαση στο δίκτυο πραγματοποιείται με την επιλογή του ονόματος του ασύρματου δικτύου με το σχετικό SSID, που είναι delfi_wifi.

Η περιοχή παρέμβασης περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν του εμπορικού κέντρου της ?μφισσας και πιο συγκεκριμένα τα εξής σημεία:

1. Πλατεία Κεχαγιά

2. Πλατεία Μητροπόλεως

3. Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Παιδική Χαρά)

4. Δημοτικό Στάδιο ?μφισσας

5. Πεζόδρομοι Κορδώνη και Δελμούζου

6. Πεζόδρομος και δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας γύρω από την οδό Γιαγτζή

7. Οδός Ανδρούτσου

8. Οδός Ι. Γάτου

9. Λεωφόρος Σαλώνων

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αμφισσας, κ. Νικόλαος Λουπάκος, σε δήλωσή του σημείωσε: «Η μετάβαση στη νέα εποχή αποτελεί για το Δήμο Δελφών ζήτημα υψίστης σημασίας. Όλο και περισσότερες υπηρεσίες περνούν πλέον μέσα από τη χρήση του διαδικτύου και μέλημά μας είναι να παρέχομε στους πολίτες τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σε αυτό, προσθέτοντας συνεχώς νέα σημεία πρόσβασης. Η σταδιακή προσαρμογή μας στις νέες απαιτήσεις καθιστά το Δήμο μας σύγχρονο και ταυτόχρονα έτοιμο για κάθε νέα πρόκληση που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά μας».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι