ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔιανομή τροφίμων στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Τανάγρας

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

#TAGS: Δήμος Τανάγρας  Διανομή Τροφίμων 

Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Τανάγρας

Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Τανάγρας

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί, από τον Δήμο Τανάγρας ο οποίος είναι εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βοιωτίας για την υλοποίηση των δράσεων του Ε.Π «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), σε εκατόν εβδομήντα   (170) νοικοκυριά (ωφελούμενοι του προγράμματος).

Η διανομή τροφίμων θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, στο «παλαιό Δημαρχείο» Σχηματαρίου (Δ/νση: Ιοκάστης 17).

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με γραπτό μήνυμα (sms ή/και email) και τηλεφωνικά (για τις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η αποστολή γραπτής ειδοποίησης) για να προσέλθουν στο σημείο διανομής με ραντεβού (τήρηση υγειονομικών μέτρων κατά της COVID-19).

Οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να επιδείξουν στο σημείο διανομής βεβαίωση ΑΜΚΑ και ΑΔΤ. Επίσης στις περιπτώσεις που η παρουσία των ωφελουμένων δεν είναι αυτοπρόσωπη, οι τελευταίοι υποχρεούνται να εξουσιοδοτήσουν τα πρόσωπα που θα παραλάβουν- αντ’αυτών- τα προϊόντα.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι