ΑρχικήΑθλητικάΗττήθηκε 1-0 ο Λεβαδειακός από τον Παναθηναϊκό

Ηττήθηκε 1-0 ο Λεβαδειακός από τον Παναθηναϊκό

Ηττήθηκε 1-0 ο Λεβαδειακός από τον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 3 Ιανουαρίου 2023, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ο αγώνας της 16η αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεβαδειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, πάλεψε μέχρι τέλους για την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 35ο λεπτό από τον Βέρμπιτς, σε μία από τις λιγοστές επικίνδυνες στιγμές στην άμυνα του Λεβαδειακού, ο οποίος ήταν άριστα στημένος από τον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Στην επανάληψη η ομάδα του Λεβαδειακού έχασε μοναδική ευκαιρία για να απαντήσει με το σουτ του Βρακά μέσα από τη μικρή περιοχή, να αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και το σκορ να μην αλλάζει ως το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Τσάπρας, Βήχος, Χάμοντ (65’ Μεχία), Συμελίδης (84’ Γιαννιώτας), Τόρο (76’ Λούα Λούα), Νίκας (46’ Βρακάς), Μουτίνιο, Δούμτσιος (76’ Τσιριγώτης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (80’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (80’ Πούχατς), Τσέριν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ (80’ Ιωαννίδης), Βέρμπιτς (69’ Τσόκαϊ).

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι