ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣυνέντευξη του Βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα - Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Συνέντευξη του Βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα - Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Συνέντευξη του Βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα - Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ, κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, μίλησε στις 11 Απριλίου 2020 στο Ράδιο Θήβα για την επικαιρότητα και τα προβλήματα που επηρεάζουν την Βοιωτία.

Αρχικά ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού, επισημαίνοντας «Νομίζω πως η κυβέρνηση και σε αυτό το θέμα είχε γρήγορα αντανακλαστικά, αντέδρασε άμεσα και αντιμετώπιση το θέμα στη βάση του. Έτσι λοιπόν με τον κορωνοϊό φαίνονται τα αποτελέσματα ότι ήμασταν ίσως η πρώτη χώρα που πήρε τα απαιτούμενα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού.» Ο κ. Κουτσούμπας ευχαρίστησε τους Βοιωτούς που τηρούν παραδειγματικά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, τα οποία «δεν είναι τιμωρητικού χαρακτήρα, είναι προστατευτικού» για να προστατέψουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και την οικογένεια μας. «Πρέπει να το συνεχίσουμε γιατί ανοίγει ο καιρός και όλοι θέλουμε να κάνουμε την βόλτα μας, να το κρατήσουμε αυτές τις δύο εβδομάδες για να βγούμε νικητές. Να μείνουμε σπίτι για να βγούμε νικητές από αυτό τον ιό, από αυτή την καταστροφή που εμείς την περιορίσαμε στην Ελλάδα.»

Αναφορικά με τον κίνδυνο που έγκειται στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων αλλά και τους συνοικισμούς των Ρομά, για εξάπλωση του κορωνοϊού, ο βουλευτής Βοιωτίας ανέφερε, «Αυτά πρέπει να προσεχτούν, νομίζω δίνει βάση με έναν σχεδιασμό η κυβέρνηση, πρέπει να δώσουμε περισσότερη βάση από εδώ και πέρα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο και στα Hot Spot και στους συνοικισμούς των Ρομά, ή στα στρατόπεδα που έχουμε μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων. Υπάρχει ο σχεδιασμός, νομίζω θα το περιορίσουμε και εκεί με τις ανάλογες ενέργειες. Πρέπει να καταλάβουν και να ακούσουν την πολιτεία και τα μέτρα που λέει». 

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη του κ. Κουτσούμπα.