ΑρχικήΑθλητικάΠήρε την ισοπαλία ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός  Ποδόσφαιρο 

Πήρε την ισοπαλία ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη

Πήρε την ισοπαλία ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την πολυπόθητο βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να πάρει η ομάδα του Λεβαδειακού από τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο «Θ.Κολοκοτρώνης», για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες «πάλεψαν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως το τελικό σκορ έμεινε 0-0, με τις φάσεις του αγώνα να είναι λιγοστές, με τον Αστέρα να αγωνίζεται με δέκα παίκτες από το 24′, όταν ο Ριέρα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός στη συνέχεια και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και το μηδέν έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Aστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνο, ?λβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (Σανταφέ 86′), Κρεσπί (Γκαρντάβσκι 60′), Σίτο (Mπερτόγλιο 85′), Ριέρα, Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Χάμοντ (Συμελίδης 46′), Μεχία (Νταμπό 80′), Βρακάς (Νίκας 80′), Παναγιώτου (Βήχος 46′), Μουτίνιο, Λούα Λούα (Τορό 60′), Δούμτσιος.

Τα σχόλια του προπονητή του Λεβαδειακού για τον αγώνα:

«Είναι καλό να μαζεύουμε πόντους. Είναι ένας βαθμός εκτός έδρας, σε μια δύσκολη έδρα. Κάποιες φορές όταν ο αντίπαλος μείνει με παίκτη λιγότερο το έχουμε δει πολλές φορές, τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Χάσαμε μια ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν είχαμε κινητικότητα, ευστοχία στις πάσες. Kάναμε λάθη, δεν είχαμε έντονη παρουσία, παρά το γεγονός πως έχουμε ζητήσει από τα άκρα να έχουν συμμετοχή. Μας έλειπε η ψυχραιμία και η συγκέντρωση να εκμεταλλευτούμε τον παίκτη παραπάνω. Ίσως οφείλεται στο άγχος για βαθμούς. Πρέπει να μετατρέψουμε το άγχος σε κάτι δημιουργικό. Κοιτάζουμε τα επόμενα ματς».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι