ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕκλογές: Ρουμάνη και Ανδρίτσο ανακοίνωσε η Βούλα Καράλη

ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

#TAGS: Εκλογές  Δήμος Ορχομενού  Βούλα Καράλη 

Εκλογές: Ρουμάνη και Ανδρίτσο ανακοίνωσε η Βούλα Καράλη

Εκλογές: Ρουμάνη και Ανδρίτσο ανακοίνωσε η Βούλα Καράλη

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Η Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Β. Καράλη, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, πως ο κ. Βασίλης Ρουμάνης, και ο κ. Λουκάς Ανδρίτσος, θα συμμετέχουν μαζί της στις εκλογές του 2023.

Η ανακοίνωση για τον κ. Ρουμάνη:

«Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας και για τη δημοτική αρχή και την παράταξή μας, βασική προτεραιότητα τα έργα, οι παρεμβάσεις και οι δράσεις για την ανάπτυξή του.

Υλοποιούμε, σχεδιάζουμε και διεκδικούμε έργα που στοχεύουν στη μείωση του κόστους παραγωγής και διευκολύνουν την αγροτική παραγωγή.

Στην νέα πρόκληση των αυτοδιοικητικών εκλογών τον ερχόμενο Οκτώβριο, μαζί, στον κοινό αγώνα για ανοδική πορεία του δήμου μας, είναι και ο Βασίλης Ρουμάνης, αγρότης, συνδικαλιστής.»

Η ανακοίνωση για τον κ. Ανδρίτσο:

«Καταφέραμε όλη αυτή την περίοδο να αντιληφθούμε τα τοπικά ζητήματα της δημοτικής ενότητας Ακραιφνίου, να διορθώσουμε τον τρόπο λειτουργίας μας, συνεργαζόμενοι με την ίδια την κοινωνία. Υλοποιούμε και σχεδιάζουμε έργα και παρεμβάσεις αναγκαίες για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών μας, δράσεις που στοχεύουν στην προσέγγιση των τοπικών μας κοινωνιών και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Θεωρώ πετύχαμε πολλά και αυτά οφείλονται στο δικό μας πείσμα και κυρίως στους ενεργούς πολίτες του Ακραιφνίου που μας εμπιστεύτηκαν και συνδέθηκαν μαζί μας σε αυτή την πορεία για την επίτευξη των στόχων μας.

Στην κοινή μας προσπάθεια σε αυτές τις εκλογές είναι μαζί μας ο Λουκάς Ανδρίτσος ενεργός πολίτης με μεγάλη προσφορά στα κοινά του τόπου.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι