ΑρχικήΑθλητικάΠάλεψε άλλα δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός στην Τούμπα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός  ΠΑΟΚ 

Πάλεψε άλλα δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός στην Τούμπα

Πάλεψε άλλα δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός στην Τούμπα

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, η ομάδα του Λεβαδειακού ήρθε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 20η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Λεβαδειακού πάλεψε σκληρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάποιον πόντο με το τελικό σκορ να είναι 3-2.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από το 10′ με τον Ντάντας, όμως η απάντηση ήταν άμεση από τον Λεβαδειακό, με τον Λούα Λούα να φεύγει στην κόντρα και να κερδίζει πέναλτι μετά την ανατροπή από τον Κοτάρσκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουτίνιο, που ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-1, καθώς ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 ελάχιστα πριν τη συμπλήρωση των 4′ καθυστερήσεων του α’ μέρους, ξανά από τον Ντάντας.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν ξανά να βάλουν ένα ακόμη γκολ, στο 61ο λεπτό, με τον Κουλιεράκη, μετά από διαδοχικά κόρνερ.

Οι παίκτες του Γιάσμινκο Βέλιτς ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 65′ ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας μείωσε σε 3-2 με πολύ όμορφο σουτ, έπειτα από έξοχη προσπάθεια του Μουτίνιο.

Αμεσα μπήκε ως αλλαγή και ο Γερεμέγεφ, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο Λεβαδειακός πίεσε για την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα δύο καλές στιγμές για να την πετύχει, αλλά το 3-2 έμεινε ως το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (Βιεϊρίνια 80’/Νάσμπεργκ 93′), Kάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (Φιλίπε Σοάρες 80΄), Ντάντας, Νάρεϊ (Α.Ζίβκοβιτς 72′), Τάισον, Κωνσταντέλιας (Μπίσεσβαρ 80′), Ολιβέιρα.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος (Συμελίδης 78′), Τσάπρας, Παναγιώτου, Μεχία (Σάκο 78′), Νταμπό (Γερεμέγεφ 67′), Μουτίνιο, Λούα Λούα (Τορό 56′), Νίκας.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για το πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαδειακός, κάνοντας παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις υπέρ των υπόλοιπων ομάδων και εις βάρος της δικής του ενώ σημείωσε πάλι πως έχουν κλέψει ένα πρωτάθλημα από την ομάδα του και ένα Κύπελλο.

Ο Λουτσέσκου μάλιστα αφού είπε όσα ήθελε να πει αποχώρησε και δεν δέχτηκε άλλη ερώτηση από τον δημοσιογράφο της "NOVA".

«Είχαμε καθαρό μυαλό, γι αυτό τον λόγο κερδίσαμε και απέναντι στον διαιτητή. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, βάλαμε γκολ, αλλά είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς όταν ο διαιτητής παίρνει αποφάσεις κατά μας. Είναι απίστευτο. Πείτε μου ένα παιχνίδι που δίνεται τέτοιο πέναλτι κατά των ομάδων της Αθήνας.

Πείτε μου ένα ματς που ο VAR καλεί τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και αυτός επιστρέφει στο γήπεδο με την ίδια. Είναι λογικό να χάναμε το μυαλό μας. Σταματήστε το αυτό, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθούν τις ομάδες της Αθήνας με κάθε απόφαση. Κόκκινες κάρτες, πέναλτι νικητήρια. Για εμάς δεν δίνονται κόκκινες κάρτες, οι οποίες θα έπρεπε να δοθούν. Δεν υπάρχουν τέτοια πέναλτι. Πρέπει να σταματήσουμε, πάμε να παίξουμε σωστά το πρωτάθλημα.

Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα, ένα κλεμμένο Κύπελλο. Είπαμε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα, παίζουμε για εμάς, για να βελτιωνόμαστε και να είμαστε πιο δυνατοί για του χρόνου. Σταματήστε πια, αφήστε μας να παίξουμε. Το ίδιο πριν από τρεις μέρες, το ίδιο πριν από έξι μέρες, πάντα είναι έτσι. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, μαχόμαστε αλλά θέλουμε σωστή μεταχείριση. Αφορά τι δίνουν στις άλλες ομάδες και πώς συμπεριφέρονται σε εμάς. Σταματήστε. Σας ευχαριστώ.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι