ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕκλογές: Μπισμπίκος και Κυρίτσης στο πλευρό του Βασίλη Περγάλια

Εκλογές: Μπισμπίκος και Κυρίτσης στο πλευρό του Βασίλη Περγάλια

Εκλογές: Μπισμπίκος και Κυρίτσης στο πλευρό του Βασίλη Περγάλια

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την συμμετοχή τους στον συνδυασμό του Δημάρχου Τανάγρας, κ. Β. Περγάλια, «Εμείς η Κοινωνία» έκαναν γνωστή τόσο ο κ. Στέφανος Μπισμπίκος όσο και ο κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Η ανακοίνωση του κ. Μπισμπίκου:

«Σήμερα ένα χρόνο πριν την διενέργεια των δημοτικών εκλογών του 2023 , ανακοινώνω ότι συνεχίζω για ακόμα μια φορά με το συνδυασμό «Εμείς η Κοινωνία», μαζί με το Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια στη Δ.Ε Δηλεσίου στο τοπικό του Δηλεσίου. Για μένα η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί καθημερινότητα μου, καθώς επιθυμώ να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο τόπο που ζω και αγαπώ. Το Δήλεσι, το στολίδι του Δήμου μας έχει αναπτυχθεί ραγδαία από το 2014 και μετά και η συνεχής ανάπτυξή του αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα!»

Η ανακοίνωση του κ. Κυρίτση:

«Στις επερχόμενες εκλογές του 2023 θα βρίσκομαι για ακόμα μια φορά στο πλευρό του φίλου Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια στη Δ.Ε Δηλεσίου, ως υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο του Δηλεσίου. Γνωρίζω πως η συμμετοχή στα κοινά μπορεί να επιφέρει απτά, καθημερινά αποτελέσματα στη ζωή των δημοτών του Δήμου Τανάγρας. Ως ενεργά μαχόμενος στη καθημερινότητα του Δηλεσίου, θεωρώ ότι κάθε πτυχή του μπορεί να ανανεωθεί ακόμη περισσότερο για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας!»