ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔιανομή τροφίμων την Τετάρτη στο Δήμο Τανάγρας

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

#TAGS: Διανομή Τροφίμων  Δήμος Τανάγρας 

Διανομή τροφίμων την Τετάρτη στο Δήμο Τανάγρας

Διανομή τροφίμων την Τετάρτη στο Δήμο Τανάγρας

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Τανάγρας έκανε γνωστό πως, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βοιωτίας για την υλοποίηση των δράσεων του Ε.Π «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), πρόκειται να διανείμει τρόφιμα, σε εκατόν εβδομήντα δυο (172) νοικοκυριά (ωφελούμενοι του προγράμματος).

Η διανομή αυτών των τροφίμων θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023, στο «παλαιό Δημαρχείο» Σχηματαρίου (Δ/νση: Ιοκάστης 17).

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με γραπτό μήνυμα (sms ή/και email) και τηλεφωνικά (για τις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η αποστολή γραπτής ειδοποίησης) για να προσέλθουν στο σημείο διανομής με ραντεβού (τήρηση υγειονομικών μέτρων κατά της COVID-19).

Οι ωφελούμενοι υποχρεούνται να επιδείξουν στο σημείο διανομής βεβαίωση ΑΜΚΑ και ΑΔΤ. Επίσης στις περιπτώσεις που η παρουσία των ωφελουμένων δεν είναι αυτοπρόσωπη, οι τελευταίοι υποχρεούνται να εξουσιοδοτήσουν τα πρόσωπα που θα παραλάβουν- αντ’αυτών- τα προϊόντα.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι