ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά Ελλάδα4.500 προστατευτικές μάσκες έλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

#TAGS: Στερεά Ελλάδα  Αστυνομία 

4.500 προστατευτικές μάσκες έλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας

4.500 προστατευτικές μάσκες έλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας

Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

Γιώργος Πέππας

Προ ολιγών ημερών υλοποιήθηκε η χορηγία 100.000 προστατευτικών μασκών προς την τοπική διοίκηση Αθηνών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η οποία χορηγία αποτελεί τη δεύτερη δόση συνόλου διακοσίων χιλιάδων τεμαχίων. Οι μάσκες αυτές θα χορηγηθούν στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Από τις 100.000 μάσκες, 4.500 χορηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα και με ανάρτηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, Τοπική Διοίκηση Αθηνών – Αττικής, με τη μέριμνα της Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού covid – 19, προσέφεραν (27-04-2020) το πρωί, (4.500) προστατευτικές μάσκες προσώπου, για τις ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο κ. Βλάση Βαλατσό και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών – Αττικής, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο κ. Μενέλαο Χάψα, της Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας, για την αναμφίβολα ευγενική αυτή χορηγεία.