ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά Ελλάδα24ωρη Παμφθιωτική Απεργία προκήρυξε το Ε.Κ.Π.Ε.Φ.

ΦΘΙΩΤΙΔΑ

#TAGS: ΕΚΠΕΦ  Απεργία 

24ωρη Παμφθιωτική Απεργία προκήρυξε το Ε.Κ.Π.Ε.Φ.

24ωρη Παμφθιωτική Απεργία προκήρυξε το Ε.Κ.Π.Ε.Φ.

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

24ωρη Παμφθιωτική Απεργία προκήρυξε το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, με απόφαση που έλαβε, για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 απαιτώντας την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την απόδοση των πραγματικών ευθυνών για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών.

Το Ε.Κ.Π.Ε.Φ. σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την απεργία, αναφέρει πως «Η χώρα μας πενθεί. Η εθνική τραγωδία στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, επί το πλείστον νέα παιδιά, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το κεντρικό αίτημα σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας είναι η ενδελεχής διερεύνηση και η απόδοση ευθυνών, αλλά και η λήψη μέτρων ασφαλείας ώστε να μην ξανά θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, για σύγχρονες και ασφαλείς μαζικές μεταφορές κόντρα στην πολιτική που μετατρέπει τις συγκοινωνίες από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα, για μέτρα υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας καλεί όλους τους εργαζομένους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φοιτητές, τους μαθητές και όλη την κοινωνία του Νομού Φθιώτιδας, σε καθολική και δυναμική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, ώστε να μην περάσει το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών στη λήθη, ώστε να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται.

Δίνουμε δυναμικό παρόν την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 6.30 το απόγευμα, στην Πλατεία Διάκου.»