ΑρχικήΑθλητικάΜε 2-0 επικράτησε ο Λεβαδειακός απέναντι στον ΟΦΗ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός  ΟΦΗ  Ποδόσφαιρο 

Με 2-0 επικράτησε ο Λεβαδειακός απέναντι στον ΟΦΗ

Με 2-0 επικράτησε ο Λεβαδειακός απέναντι στον ΟΦΗ

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023

Γιώργος Πέππας

Μια μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει ο Λεβαδειακός, απέναντι στον ΟΦΗ με 2-0, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης». Η ομάδα του Λεβαδειακού με αυτή τη νίκη ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις που είχε για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Λεβαδειακός έπαιξε δυναμικά κάνοντας το 2-0, όμως θα μπορούσε θα είχε βάλει και άλλα γκολ μέσα στον αγώνα. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Διαμαντή στο 21′, ενώ στο 27′ ο Νίκας έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Γιαννιώτα.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έβγαλαν τρομερό πάθος και δημιούργησαν αρκετές ακόμα σημαντικές ευκαιρίες για να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του Λεβαδειακού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Χάμοντ, Βινίσιους, Τσάπρας, Σαχπεκίδης (79’ Σκβάρκα), Νίκας (79’ Δούμτσιος), Μεχία (66’ Μπελμόντ), Γιαννιώτας (72’ Γερεμέγεφ), Λιάγκας, Παναγιώτου, Παζ

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπιφουμά (57’ Τσιλιανίδης), Θοράρινσον, Διαμάντης, Πασαλίδης, Μοσκέρα (57’ Γκρόνινγκ), Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (19′ Περέα), Ντίκο (79’ Τζου)

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι