ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά Ελλάδα9 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα για κατοχή ναρκωτικών

9 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα για κατοχή ναρκωτικών

9 συλλήψεις στη Στερεά Ελλάδα για κατοχή ναρκωτικών

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023

Γιώργος Πέππας

Τις προηγούμενες ημέρες, όπως έκανε γνωστό η ΕΛ.ΑΣ., μέσα στα πλαίσια συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν 9 άτομα, εκ των οποίων οκτώ ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα) και Λιβαδειάς, της Α’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου και του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας.

Ειδικότερα, σε (9) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι