ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 13 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 13 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 13 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η 6η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων, στις 18:00, όπου θα συζητηθούν 13 θέματα, μεταξύ των οποίων η «Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο : «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή της Αγίας Τριάδας»», η «Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο : «Μετατροπή γηπέδου 5χ5 σε γήπεδο μπάσκετ στην Τ.Κ. Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων»», και η «Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο : «Δημοτική Οδοποιία Δ.Ε. Πλαταιών 2019»».

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1.Έγκριση 2ης Αναμόρφωσης Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ.έτους 2023.

2.Έγκριση 2ης Τροποποίησης Προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού προγράμματος έτους 2023.

3.Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου 2023 του Δήμου Θηβαίων.

4.Έγκριση της υπ’ αριθ. 36/2023 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ), περί Α’ Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού τους, οικ.έτους 2023.

5.Έγκριση της υπ’ αριθ. 37/2023 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.), περί αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, οικ.έτους 2023.

6.Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής της Δικηγορικής Εταιρείας : «Κ.Καρατσώλης – Ε.Τσιαντή & Συνεργάτες», για την παράσταση – εκπροσώπηση του Δ.Θηβαίων και τη σύνταξη & κατάθεση σχετικών υπομνημάτων στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Λιβαδειάς κατά την εκδίκαση α) της προσφυγής των Κουτσοβασίλη Βασιλείου κ.λ.π. κατά του Δήμου και β) της προσφυγής από τη Ζούζουλα Ελένη κατά του Δήμου, σύμφωνα με όσα ορίζονται από την παρ. 3 του άρθρου 283 του Ν.3463/06 Κ.Δ.Κ.

7.Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση του τακτικού μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ, Δημοτικής Συμβούλου κ. Ευαγγελίας Τζουβελέκη-Ρεπούσκου.

8.Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης του χρόνου εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση υπολειπόμενου τάπητα στίβου του Δημοτικού Σταδίου Θήβας (Β Φάση)». 

9.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο : «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή της Αγίας Τριάδας».

10.Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου με τίτλο : «Συντήρηση Κοιμητηρίων ΔΕ Θίσβης».

11.Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο : «Μετατροπή γηπέδου 5χ5 σε γήπεδο μπάσκετ στην Τ.Κ. Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων».

12.Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου : "Κατασκευή Συμπληρωματικών Κτιρίων Διοίκησης του Δήμου Θηβαίων».

13.Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο : «Δημοτική Οδοποιία Δ.Ε. Πλαταιών 2019».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι