ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 8 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δημοτικό Συμβούλιο  Δήμος Θηβαίων 

Με 8 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 8 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023

Γιώργος Πέππας

Με 8 θέματα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στις 18:00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1. Έγκριση αναμόρφωσης και επικύρωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Θηβαίων και των Νομικών Προσώπων αυτού. 

2. Oρισμός δυο (2) Δημοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν ως μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑ.ΣΤΑΜΑΤΗ».

3.Λήψη απόφασης για τον ορισμό επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Βελτίωση Δημοτικών Οδών Δ.Ε. Βαγίων 2017».

4.Λήψη απόφασης για τον ορισμό Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Βελτίωση και ανάπλαση χώρου Παιδικής Χαράς Δομβραίνας».

5.Λήψη απόφασης για τον ορισμό Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Εργασίες υγρομόνωσης και στεγάνωσης κτιρίων Δημοτικής Αγοράς».

6.Έγκριση Τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου με τίτλο : «Ανάπλαση – Συντήρηση Κοιμητηρίων ΔΕ Θήβας»

7.Έγκριση άδειας εισόδου-εξόδου σε γήπεδο στην θέση «Βαθύρεμα ή Καλογεράκι ή Γραμμή» της ΔΕ Βαγίων του Δήμου Θηβαίων για αγροτική αποθήκη, ιδιοκτησίας Χατζίνα Χαρίλαου.

8.Έγκριση εισόδου-εξόδου σε ενοικιαζόμενο γήπεδο στην Αλυκή της ΔΚ Ξηρονομής του Δήμου Θηβαίων για κατασκευή κτιρίου καφέ – σνακ μπαρ - αναψυκτήριου της Κυριακάτη Αναστασίας.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι