ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΑρχίζουν οι εργασίες οδοποιίας στους Αγίους Πάντες

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

#TAGS: Δήμος Δελφών  Έργα 

Αρχίζουν οι εργασίες οδοποιίας στους Αγίους Πάντες

Αρχίζουν οι εργασίες οδοποιίας στους Αγίους Πάντες

Ευθ. Γρίβας: «Έγκαιρη υλοποίηση του προγράμματός μας και καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών»

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Δελφών, σε συνέχεια όλων όσων γίνονται στον τομέα της οδοποιίας, ανακοίνωσε πως υπεγράφη η σύμβαση και λίαν συντόμως θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης ενός ακόμα δρόμου, εντός της Κοινότητας των Αγίων Πάντων.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Ανακατασκευή και βελτίωση προσβασιμότητας κοινοτικών οδών με ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας ΔΕ Γαλαξιδίου», προϋπολογισμού 30.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από έσοδα ΚΑΠ του 2023 και αφορά σε εργασίες που θα γίνουν εντός της Κοινότητας των Αγίων Πάντων.

Πρόκειται για δρόμο 1500,00 τμ., ο οποίος έχει παρουσιάσει φθορές από το πέρασμα του χρόνου, με συνέπεια να κρίνεται αναγκαία η παρέμβαση για την αποκατάστασή του, καθώς εγκυμονούνται κίνδυνοι κατά τη χρήση του.

O Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου κ. Ευθύμιος Γρίβας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την επικείμενη έναρξη των εργασιών δήλωσε: «Ένα ακόμα έργο οδοποιίας του Δήμου Δελφών είναι γεγονός, ένα ακόμα έργο οδοποιίας στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου ξεκινά. Συνεχίζουμε την έγκαιρη υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος, κάνοντας καλύτερη και ασφαλέστερη την καθημερινότητα των πολιτών».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι