ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΈνα πανέμορφο σκυλί ψάχνει για οικογένεια

Ένα πανέμορφο σκυλί ψάχνει για οικογένεια

Ένα πανέμορφο σκυλί ψάχνει για οικογένεια

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023

Γιώργος Πέππας

Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς σε ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως ένα πανέμορφο ασπρόμαυρο σκυλάκι, ο Όρεο, ψάχνει για μια οικογένεια.

Ο Όρεο είναι τσιπαρισμένος και εμβολιασμένος, και πρόσφατα δόθηκε για προσωρινή φιλοξενία, η οποία όμως θα λήξει σύντομα, και έτσι οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς κάνουν έκκληση να βρεθεί κάποιος να πάρει με ανοιχτή αγκαλιά τον Όρεο.

Αναλυτικά όσα έγραψαν οι Εθελοντές:

«Ο μικρούλης αυτός βρέθηκε μαζί με τον αδελφό του, όταν ήταν κουτάβι. Η μαμά τους ενώ ήταν βαρειά άρρωστη, πάλευε να τα θηλάσει, χωρίς καν να μπορεί να σηκωθεί. Όταν πια βρήκαμε και διασώσαμε τα κουταβάκια, η μανούλα παρέδωσε και έφυγε από κοντά μας. Τα μικρούλια, εμβολιάστηκαν, τσιπαρίστηκαν αλλά δυστυχώς η έλλειψη φιλοξενίας, τα βρίσκει για 8 περίπου μήνες σε πανσιόν επί πληρωμή (κλουβί).

Όταν ήρθε στην ημέρα υιοθεσίας την περασμένη Κυριακή 28/5, είδαμε ένα κουτάβι φοβικό με ένα βλέμμα που σε τσάκιζε. (Φωτό 1)

Όμως στη ζωή του βρέθηκαν δύο υπέροχα πλάσματα που αποφάσισαν να τον φιλοξενήσουν έστω και λίγο. Μια ΜΟΝΟ μέρα μετά, το αποτέλεσμα της φιλοξενίας, της αγάπης και της θαλπωρής, μιλάει από μόνο του (δεύτερη φωτό)

Η φιλοξενία του ωστόσο λήγει σύντομα και είναι αληθινά τόσο κρίμα αυτό το πλάσμα που δέχτηκε τόση αγάπη και ενδιαφέρον, να βρεθεί πάλι στο κλουβί...

Ανοίξτε την αγκαλιά σας για το μπισκοτάκι μας τον Όρεο!!! Βοηθείστε τον να μη γυρίσει ξανά στην πρώτη φωτογραφία...

Θα δωθεί με όσα ορίζει ο νόμος. Βρίσκεται στην Αθήνα.»