ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓ. Πούλου: «Επιτελικό» φιάσκο Μητσοτάκη και στην Τράπεζα Θεμάτων!

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Γιώτα Πούλου  ΣΥΡΙΖΑ 

Γ. Πούλου: «Επιτελικό» φιάσκο Μητσοτάκη και στην Τράπεζα Θεμάτων!

Γ. Πούλου: «Επιτελικό» φιάσκο Μητσοτάκη και στην Τράπεζα Θεμάτων!

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023

Γιώργος Πέππας

Η βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώτα Πούλου, άσκησε έντονη κριτική προς τη Κυβέρνηση της Ν.Δ., για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, σημειώνοντας πως «Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι τεράστιες, αφού επί τέσσερα χρόνια έδωσε 10 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις "ημετέρων", αλλά δεν θωράκισε ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων.»

Αναλυτικότερα, η κ. Πούλου ανέφερε:

«Η Τράπεζα Θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας κατέρρευσε επί δύο συνεχόμενες ημέρες, προκαλώντας χάος στις ενδοσχολικές εξετάσεις και μεγάλη αγωνία σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι τεράστιες, αφού επί τέσσερα χρόνια έδωσε 10 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις "ημετέρων", αλλά δεν θωράκισε ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Η ΝΔ προσπαθεί τώρα να πετάξει το μπαλάκι στους άλλους. Για τον κ. Σκέρτσο φταίει η υπηρεσιακή κυβέρνηση, οι "χάκερς" και οι "κυβερνοεπιθέσεις", ενώ για τον μετακλητό του Μαξίμου κ. Ψαριανό, οι καθηγητές είναι “καθάρματα”, “σκουλήκια”, “αλήτες” και “αρχιμαφιόζοι”. Η "εξαφάνιση" του κ. Πιερρακάκη δεν μπορεί να συγκαλύψει τις ευθύνες του και δείχνει πόσο επιφανειακή είναι η δήθεν "ψηφιοποίηση του κράτους"…

Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βάζουν "στοπ" στην αλαζονεία, την ανικανότητα και την τοξικότητα της ΝΔ!»