ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠεριοδεία της Γιώτας Πούλου στη Βοιωτία

Περιοδεία της Γιώτας Πούλου στη Βοιωτία

Περιοδεία της Γιώτας Πούλου στη Βοιωτία

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώτα Πούλου, επισκέφθηκε τα Ασπρα Σπίτια, την Αντίκυρα αλλά και το Δίστομο, ενώ την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ορχομενού. Η κ. Πούλου κατά την μικρή αυτή περιοδεία είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Χθες στα ?σπρα Σπίτια, την Αντίκυρα και το Δίστομο μιλήσαμε με τους ανθρώπους της αγοράς αλλά και τους κατοίκους και εστιάσαμε στα βασικά σημεία του προγράμματός μας. Η στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, είναι η μόνη επιλογή για να αποτραπεί η ανεξέλεγκτη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολλών!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην επίσκεψή μας, σήμερα, στο Δημαρχείο του Ορχομενού, συνομιλήσαμε με τους υπαλλήλους και τη Δήμαρχο κ. Βούλα Καράλη. Η υποχρηματοδότηση των έργων της Περιφέρειας και του Δήμου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) είναι η αιτία της καθυστέρησής τους.

Μεταξύ των άλλων, η ολοκλήρωση των έργων του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού μεταφέρεται, δυστυχώς, στο επόμενο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Τέλος, συζητήσαμε και το πρόβλημα της αγροτικής οδοποιίας στην Κωπαΐδα, που παρά την αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας, γίνεται σκόπιμα μετάθεση ευθύνης στους Δήμους της περιοχής.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους!» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Πούλου σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την περιοδεία.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι