ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣυνέντευξη του Γιώργου Μουλκιώτη - Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Συνέντευξη του Γιώργου Μουλκιώτη - Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Συνέντευξη του Γιώργου Μουλκιώτη - Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ο κ. Μουλκιώτης μίλησε για την κατάληψη γραφείων της ΛΑΡΚΟ από εργαζόμενους

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, μίλησε στο Ράδιο Θήβα για την κατάληψη που πραγματοποιήσαν εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στα γραφεία της Αθήνας.

«Σήμερα τα σωματεία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ όλης της χώρας είναι στα γραφεία της Αθήνας, έχουν κάνει συμβολική κατάληψη αντιδρώντας στην ενέργεια της κυβέρνησης να προχωρήσει μέσω μιας τροπολογίας στην διαδικασία της εκκαθάρισης εν λειτουργία της ΛΑΡΚΟ προκειμένου να εκποιηθεί. Αντιδρούν γιατί με τον τρόπο που κινείται η εκκαθάριση, δεν είναι εκκαθάριση εν λειτουργία αλλά οδηγεί ουσιαστικά στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ. Είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι εργαζόμενοι, όλα τα σωματεία, και ζητάνε να αλλάξει αυτή η διαδικασία, η λογική και η απόφαση της κυβέρνησης, προκειμένου να υπάρξει μια πολύ συγκροτημένη πρόταση, μια πρόταση για το μέλλον και την πορεία της ΛΑΡΚΟ, διασφαλίζοντας και τις θέσεις εργασίας, με δεδομένο την σημερινή συγκυρία, πρέπει να έχουμε θέσεις εργασία και αμοιβές.»

Η κατάληψη αυτή ήταν συμβολική με στόχο να δοθεί ένα μήνυμα στη κυβέρνηση, επισήμανε ο κ. Μουλκιώτης. «Ο αγώνας, όπως λένε οι εργαζόμενοι, θα συνεχιστεί. Εμείς ως Κίνημα Αλλαγής είμαστε μαζί τους από τη πρώτη στιγμή και στηρίζουμε τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα και με προτάσεις πολύ συγκεκριμένες τις οποίες έχουμε καταθέσει και τις έχουμε σε δημόσιο διάλογο προκειμένου να υπάρξει μια ουσιαστική και σοβαρή απόφαση για το μέλλον της εταιρείας», δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες