ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα συνεδριάζει με 11 θέματα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, μεταξύ των οποίων θα συζητηθεί η «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιστροφή του υπ’ αριθ. ΜΕ 93832 παραχωρούμενου μηχανικού σαρώθρου, στον Φο.Δ.Σ.Α. Στ.Ελλάδας Α.Ε. (σχετ. η υπ’ αριθ. 82/2016 Α.Δ.Σ.).», η «Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου με τίτλο : «Ανάπλαση πλατείας Κεραμοπούλου Δ.Θηβαίων»» και η «Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Συντήρηση δημοτικού σχολείου στην Κοινότητα Πλατανακίου».»

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1.Συζήτηση επί του υπ’ αριθ. πρωτ. : 11955/19-6-2023 αιτήματος της Επιτροπής κατοίκων Αγ.Βασιλείου για την επικείμενη εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στις παρυφές του Αγ.Βασιλείου.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιστροφή του υπ’ αριθ. ΜΕ 93832 παραχωρούμενου μηχανικού σαρώθρου, στον Φο.Δ.Σ.Α. Στ.Ελλάδας Α.Ε. (σχετ. η υπ’ αριθ. 82/2016 Α.Δ.Σ.).

3.Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των Δήμων Αλιάρτου – Θεσπιέων, Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, Θηβαίων, Λεβαδέων, Ορχομενού, Τανάγρας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίηση του ενταγμένου έργου «Συντηρήσεις μικρής κλίμακας σε σχολικές μονάδες της ΠΕ Βοιωτίας» στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας.

4.Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού μέσω του προγράμματος της Δ.Υ.ΠΑ. 55-67 μακροχρονίως ανέργων.

5.Έκτακτη οικονομική ενίσχυση Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Θηβαίων.

6. Έκτακτη οικονομική ενίσχυση Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Θηβαίων.

7.Εξέταση του υπ’ αριθ. 9669/16-5-2023 αιτήματος του «Συλλόγου Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θηβών (ΣΔΥΜ)» περί δωρεάν παραχώρησης χρήσης των υπ’ αριθ. 1 και 1α καταστημάτων της δημοτικής αγοράς.

8.Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου με τίτλο : «Ανάπλαση πλατείας Κεραμοπούλου Δ.Θηβαίων»

9.Έγκριση χορήγησης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου με τίτλο : Μετατροπή γηπέδου 5Χ5 σε γήπεδο μπάσκετ στην Τ.Κ. Ελλοπίας του Δ.Θηβαίων».

10.Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του Έργου με τίτλο : «Κατασκευή Παιδικών Χαρών στη Δ.Ε. Θήβας».

11.Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Συντήρηση δημοτικού σχολείου στην Κοινότητα Πλατανακίου».