ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 11 θέματα συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Ορχομενού

ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

#TAGS: Δήμος Ορχομενού  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 11 θέματα συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Ορχομενού

Με 11 θέματα συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δήμου Ορχομενού

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, συνεδρίασε με συνολικά 11 θέματα το Δ.Σ. του Δήμου Ορχομενού. Αναλυτικότερα, μεταξύ άλλων συζητήθηκε η «Απόφαση για την έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου : “ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΩΝ Τ.Κ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ”», η «Απόφαση για την έγκριση της 5/2023 απόφασης Ποιότητας Ζωής για την Έκδοση Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων του δήμου Ορχομενού» και η «Απόφαση για τον καθορισμό αμοιβής δικηγόρων για το χειρισμό ζητημάτων ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου».

Θέμα 1ο Απόφαση έγκρισης της 3ης Έκδοσης του «Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Αμεσης/Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού του Δήμου ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ με τον κωδικό « ΒΟΡΕΑΣ»

Εισηγητής : Τσιγαρίδας Επαμεινώνδας, Αντιδήμαρχος

Θέμα 2ο Απόφαση για την έγκριση της 76-2023 ΑΟΕ και της 5/2023 ΑΕΕ για την 5η αναμόρφωση προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος έτους 2023.

Εισηγητής : κ. Κανέλης Γεώργιος, Στέλεχος Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Ορχομενού.

Θέμα 3ο Απόφαση για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου “Αγροτική οδοποιία σε Τ.Κ. Λουτσίου”

Εισηγητής : κ. Καράλη Παρασκευή, Δήμαρχος.

Θέμα 4ο Απόφαση για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμής Μονάδας Νέων Εργασιών έργου “Αστική οδοποιία στην Δ.Κ. Ορχομενού”

Εισηγητής : κ. Καράλη Παρασκευή, Δήμαρχος.

Θέμα 5ο  Απόφαση για την έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου : “ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΩΝ Τ.Κ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ”

Εισηγητής : κ. Καράλη Παρασκευή, Δήμαρχος.

Θέμα 6ο Απόφαση για την έγκριση της 4/2023 απόφασης Ποιότητας Ζωής για τον καθορισμό (χωροθέτηση ) θέσεων των υφιστάμενων και κενωθέντων περιπτέρων στις Κοινότητες του δήμου Ορχομενού

Εισηγητής: κ. Γαλάνης Γρηγόριος Αντιδήμαρχος

Θέμα 7ο Απόφαση για την έγκριση της 5/2023 απόφασης Ποιότητας Ζωής για την Έκδοση Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων του δήμου Ορχομενού

Εισηγητής : κ. κ. Γαλάνης Γρηγόριος Αντιδήμαρχος

Θέμα 8ο Απόφαση για την έγκριση Πρακτικού Αντιστοίχισης των υφιστάμενων και κατόχων άδειας πωλητών λαϊκής αγοράς, σύμφωνα με την διαδικασία που ορίζεται στην παρ.4 του άρθρου 66 του Ν.4849/2021 όπως ισχύει.

Εισηγητής : κ. κ. Γαλάνης Γρηγόριος Αντιδήμαρχος

Θέμα 9ο Τροποποίηση Απόφασης Υλοποίησης των Υποέργων της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ορχομενού» και αντίστοιχη παράταση των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Εισηγητής : κ. Καράλη Παρασκευή, Δήμαρχος.

Θέμα 10ο Απόφαση για τον καθορισμό αμοιβής δικηγόρων για το χειρισμό ζητημάτων ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου

Εισηγητής : κ. Καράλη Παρασκευή, Δήμαρχος.

Θέμα 11ο Απόφαση για τροποποίηση σύμβασης αποκομιδής απορριμμάτων λόγω της αύξησης μισθολογικού κόστους (Απόφαση 31986/2023 (ΦΕΚ 2003/Β/28-03-2023) Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Εισηγητής : κ. Καράλη Παρασκευή, Δήμαρχος