ΑρχικήΑθλητικάΠροπονητής στις ακαδημίες του Α.Ο. Οινόφυτα ο Κοσμάς Καραγιώργος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΟ Οινόφυτα  Ποδόσφαιρο 

Προπονητής στις ακαδημίες του Α.Ο. Οινόφυτα ο Κοσμάς Καραγιώργος

Προπονητής στις ακαδημίες του Α.Ο. Οινόφυτα ο Κοσμάς Καραγιώργος

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023

Γιώργος Πέππας

Η ομάδα του Α.Ο. Οινόφυτα ανακοίνωσε πως προπονητής στις ακαδημίες του θα είναι ο κ. Κοσμάς Καραγιώργος.

Ποιος είναι ο Κοσμάς Καραγιώργος

Ο Κοσμάς είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία . Επίσης είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου κατηγορίας UEFA A της ΕΠΟ. Εργάζεται ως μόνιμος καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε δημόσια σχολεία.

Τι ανέφερε η ομάδα για την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή

«Διακρίνεται για την μεθοδικότητα και την ικανότητα οργάνωσης Ακαδημιών και ανδρικών ομάδων που στηρίζονται σε νέους ποδοσφαιριστές. Η 25ετής εμπειρία του στην οργάνωση και λειτουργία ακαδημιών σε ομάδες της Ρόδου - Αττικής - Βοιωτίας και Ευβοίας, σε συνδυασμό με την εμπειρία του στην λειτουργία σε καλοκαιρινά camp ποδοσφαίρου, την μεταπτυχιακή του ειδίκευση στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και την εμπειρία του ως εκπαιδευτικού στα σχολεία, μας οδήγησαν στην πρόσληψη του για να μεταδώσει τις γνώσεις του στα παιδιά της Ακαδημίας μας και να συνεχίσει – εξελίξει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Πρόκειται για έναν πραγματικό Παιδαγωγό με πλούσιες εμπειρίες και γνώσεις από πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και σε ευρωπαϊκές χώρες όπως π.χ έχει επισκεφθεί το 2003 για 15 ημέρες και το 2012 για 8 ημέρες το προπονητικό κέντρο της REAL MADRID F.C, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να ενημερωθεί για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των ακαδημιών της μεγάλης ισπανικής ομάδας.

Είμαστε σίγουροι ότι εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας στα καλύτερα χέρια ενός ειδικού επιστήμονα προπονητή - παιδαγωγού ο οποίος σε συνεργασία με τον προπονητή της αντρικής ομάδας μας θα καταφέρουν να βελτιώσουν και άλλο την Ακαδημία μας, εφαρμόζοντας ένα τριετές πλάνο ανάπτυξης.

Κοσμά, καλή επιτυχία στο έργο σου.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι