ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία6 υποψήφιος ανακοίνωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος στη Βοιωτία

(copyright: Radiothiva.gr)

6 υποψήφιος ανακοίνωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος στη Βοιωτία

6 υποψήφιος ανακοίνωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος στη Βοιωτία

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κ. Μαρκόπουλος, ανακοίνωσε ακόμη 6 υποψήφιος στη Π.Ε. Βοιωτίας, και συγκεκριμένα, την κ. Δέσποινα Παρίση, τον κ. Δημήτρη Νίκαινα, τον κ. Χρήστο Τσιάρα, την κ. Ιωάννα Φιλίππη, την κ. Αντωνία Τζουβάρα, και την κ. Ελένη Παναγιωτακοπούλου.

Το βιογραφικό της Δ. Παρίση

«Είμαι η Δέσποινα Παρίση του Παρίση και της Αικατερίνης Μπουμπούκη. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 14 Ιουλίου 1973 και μένω μόνιμα στην Θήβα. Έχω γιο τον Ιωάννη Τριανταφύλλου (γραμματέα του ΤΟΣΥΝ Δήμου Θηβαίων) φοιτητή στο 3ο έτος Διοίκηση επιχειρήσεων και Marketing. Είμαι απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας .Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στην Τραπεζική. Ελεύθερη Επαγγελματίας από το 1996 με Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο στην Θήβα και από το 2020 και στην Αθήνα έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή φοροτεχνικού Α΄ Τάξης από το έτος 2006. Είμαι καταχωρημένη στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Θήβας και στο μητρώο εκκαθαριστών σχολαζουσών κληρονομιών του Υπουργείου Οικονομικών. Είμαι μέλος της ΠΕΦΕ (Πανελλήνιας Ένωσης φοροτεχνών Επιστημόνων ).»

Το βιογραφικό του Δημήτρη Νίκαινα

«Ο Δημήτρης Νίκαινας γεννήθηκε στη Λειβαδιά Βοιωτίας.

Με όνομα βαρύ λόγο της ιστορία της οικογένειας του η οποία είναι μία από της παλαιότερες της Λιβαδειάς, αποφάσισε να διεκδικήσει την Περιφέρεια με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κύριο Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο.

Είναι απόφοιτος της σχολής Lemonde το 2013.

Έχει εργαστεί σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας στη Ρόδο και το βραβευμένο με World Award ξενοδοχείο στην Elounda της Κρήτης δίπλα σε καταξιωμένους Έλληνες chef.

Ανέλαβε από μικρός το πρώτο του εστιατόριο στην Ελούντα της Κρήτης.

Έχει φτιάξει τον κατάλογο σε πολλά εστιατόρια της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Επίσης φέτος επιλέχτηκε από το γραφείο τουρισμού του Valladolid της Ισπανίας να εκπροσωπήσει την χώρας μας ώς η πρώτη Ελληνική συμμετοχή στον μεγαλύτερο διαγωνισμό Tappas της Ισπανίας.

Ο Δημήτρης Νίκαινας έχει φιλοξενηθεί με αφιερώματα και συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα και πιο γνωστά περιοδικά και μέσα της χώρας, όπως στο ΟΚ και στην Espresso αλλά και σε τηλεοπτικά μέσα μιλώντας για την εστίαση και τον τουρισμό.

Αυτή την περίοδο είναι Executive Chef σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Σκάλα Κεφαλονιάς.»

Το βιογραφικό του Χρήστου Τσιάρα

«Ο Χρήστος Τσιάρας έχει καταγωγή από το Τρίδενδρο Αγράφων Ευρυτανίας και είναι κάτοικος Αλιάρτου Βοιωτίας, στον Συνοικισμό Ευρυτάνων. Είναι Συνταξιούχος ε.α. ΕΛ.ΑΣ., τέως συνδικαλιστής, ιδρυτής και μέλος συλλόγων, ψάλτης και πρώην πρόεδρος κοινότητας»

Το βιογραφικό της Ιωάννας Φιλίππη

«Η ΦΙΛΙΠΠΗ ΙΩΑΝΝΑ κατάγεται και ζει στο Βασιλικό Ευβοίας. Έχει εργασθεί κυρίως στον χώρο της εστίασης από το 2013 μέχρι και σήμερα.

Είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη να συνεισφέρει στα κοινά και γι’ αυτό τον λόγο συστρατεύεται με τον κ. Μαρκόπουλο Κώστα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.»

Το βιογραφικό της Αντωνίας Τζουβάρα

«Η Αντωνία Τζουβάρα κατάγεται από την Λιβαδειά Βοιωτίας. Είναι βρεφονηπιοκόμος.

Έχει εργαστεί σε διάφορα πόστα, τα οποία εν συντομία είναι:

•BAR-RESTAURANT PARAMOUNT (ΑΡΑΧΩΒΑ)

•ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΛΥΨΩ (ΠΗΛΙΟ)

•BLUE JASMIN HOTEL 5*(ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)

•ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ DELICE (ΛΙΒΑΔΕΙΑ)

•ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ BELLISSIMO (ΛΙΒΑΔΕΙΑ)»

Το βιογραφικό της Ελένης Παναγιωτακοπούλου

«Η Ελένη Παναγιωτακοπούλου γεννήθηκε στην θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αντίκυρα Βοιωτίας. Είναι παντρεμένη και μητέρα 4 παιδιών. Σπούδασε στο ΕΚΠΑ Γαλλική γλώσσα και φιλολογία. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι Πρόεδρος της κοινότητας Αντίκυρας του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο Αράχωβας.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι