ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣυνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Κιούση στο «Ράδιο Θήβα»

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Κιούση στο «Ράδιο Θήβα»

Συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Κιούση στο «Ράδιο Θήβα»

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Κιούσης, ο οποίος συμμετέχει με τον συνδυασμό του κ. Κ. Μαρκόπουλου, «Στερεά Περιφέρεια», μίλησε στο «Ράδιο Θήβα 97,5», στην εκπομπή «Ενημερωμένος Πολίτης», με τον κ. Γ. Πέππα, αναφορικά με την απόφασή του να συμμετέχει στις εκλογές.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κιούσης

Γεννημένος το 1975 στο Περιστέρι με καταγωγή από τις Κονιστρες Εύβοιας , ο Γιωργος ζει μόνιμα απο το 2008 στη Θηβα και είναι πατέρας δυο αγοριών 13 και 10 χρόνων. Είναι Διευθυντής του παλαιοτερου Γηροκομείου , του Γηροκομειου ΟΧΕΚ, ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο , είναι ιδιοκτητης 3 λογιστικών γραφείων μαζί με τη σύζυγο του και όντας ανήσυχος επαγγελματίας βρίσκεται ήδη αυτή τη περίοδο στην ολοκλήρωση του επόμενου επαγγελματικού του χώρου.

Η εκ φύσεως ανάγκη του για προσφορά στον συνάνθρωπο τον οδήγησε στο να αποδεχτεί την τιμητική πρόταση του ΔΣ της ΟΧΕΚ και να αναλάβει Διευθυντής του γηροκομείου ΟΧΕΚ Θήβας με στόχο να βελτιώσει και άλλο τις συνθήκες καθημερινής διαβίωσης αλλά και κοινωνικοποίησης των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας φτάνοντας το ίδρυμα να είναι σε υψηλά στάνταρ παροχών υπηρεσιών στην Τρίτη ηλικία .

Έχοντας ενεργή θέση στα προβλήματα της κοινωνίας επιθυμεί να συμβάλει στην άμβλυνση των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας αλλά και της περιφέρειας , μέσα απο σωστή εφαρμογή προγραμμάτων για όλους καθώς και στοχευμένων νεων.

Παράλληλα όντως πετυχημένος επιχειρηματίας τονίζει την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας μέσα απο συνεργασίες, συνέργιες και μεθοδική δουλεια σε σχεδιασμό και διαβούλευση με την τοπική κοινωνια και την αμεση εκτίναξη της Βοιωτίας σε προνομιούχα θέση ,εκεί που δικαιωματικά της αξίζει.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι