ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣεραφείμ Δέδες: «Δεν υπάρχει κανένας Χριστιανός;»

ΣΑΡΑΝΤΙ

#TAGS: Σεραφείμ Δέδες  Σαράντι 

Σεραφείμ Δέδες: «Δεν υπάρχει κανένας Χριστιανός;»

Σεραφείμ Δέδες: «Δεν υπάρχει κανένας Χριστιανός;»

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χωστίων, κ. Σ. Δέδες, με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, αναφέρθηκε στους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, σημειώνοντας πως τους είχε προτείνει να πάρουν ένα κάδο απορριμμάτων στο χώρο τους και να μην τοποθετούν τα σκουπίδια τους σε οποιοδήποτε κάδο, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως αφού δεν δέχτηκαν την πρόταση αυτή, ο κ. Δέδες τοποθέτησε 6 κάδους για τους καταστηματάρχες αυτούς. Ο κ. Δέδες υποστήριξε πως «Διαπιστώθηκε και διαπιστώνω ότι αυτοί οι κύριοι κάθε άλλο παρά αυτό κάνουν. Πετάνε τα σκουπιδια τους -τα αποφαγια- σε όποιον κάδο τους βολεύει και μάλιστα δίπλα σε οικίες με αποτέλεσμα όπως είναι κατανοητό να βρωμοκοπανε.», θέτοντας την ερώτηση «Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει κανένας χριστιανός να τους κάνει παρατήρηση;»

Αναλυτικά, ο κ. Δέδες έγραψε:

«Ειχα προτείνει σε όλους τους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα στις ψαροταβέρνες να πάρει ο καθένας ένα κάδο απορριμμάτων στο χώρο τους για να μην τοποθετούν τα σκουπίδια τους σε οποιοδήποτε κάδο, για ευνόητους λόγους.

Όμως δεν το δέχθηκαν και αναγκάστηκα να τοποθετήσω έξι(6) κάδους στο ύψος του γηπέδου ποδοσφαίρου για αυτούς τους συγκεκριμένους καταστηματάρχες.

Διαπιστώθηκε και διαπιστώνω ότι αυτοί οι κύριοι κάθε άλλο παρά αυτό κάνουν.

Πετάνε τα σκουπιδια τους -τα αποφαγια- σε όποιον κάδο τους βολεύει και μάλιστα δίπλα σε οικίες με αποτέλεσμα όπως είναι κατανοητό να βρομοκοπάνε.

Αναρωτιέμαι δεν υπάρχει κανένας χριστιανός να τους κάνει παρατήρηση;

Γιατί είστε τόσο αδιάφοροι;

Αφού γνωρίζετε ποιος το κάνει γιατί δεν μιλάτε;»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι