ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη στο Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε ο Δημήτρης Καραμάνης

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

#TAGS: Δημήτρης Καραμάνης  Δήμος Λεβαδέων 

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε ο Δημήτρης Καραμάνης

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε ο Δημήτρης Καραμάνης

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης και τα μέλη του συνδυασμού «Αλλάζουμε Σελίδα», μέσα στα πλαίσια των επαφών τους με φορείς, συλλόγους και δημότες της περιοχής.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Βοιωτίας, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Αγνιάδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης όπως επεσήμανε ο κ. Καραμάνης, αναπτύχθηκε μια δημιουργική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις προοπτικές συνεργασίας του Φορέα με τον Δήμο και τη διεύρυνσή τους.

«Μεταξύ άλλων επισημάνθηκε και η ανάγκη να προβληθεί ο Δήμος αλλά και να διεκδικηθούν νέες επενδύσεις με τις κατάλληλες υποδομές (ολοκλήρωση χωροθέτησης ΒΙΠΕ).», σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεβαδέων Δημήτρης Καραμάνης και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Λουκά Παπαχαραλάμπους για την υποδοχή και την συνεργασία».

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Καραμάνης δήλωσε: «Ακούμε τους συμπολίτες μας και προχωράμε μπροστά, αλλάζουμε τον Δήμο μας, αλλάζουμε το μέλλον μας, αλλάζουμε σελίδα. Είναι καθήκον μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Παράλληλα έχουμε χρέος απέναντι στους νέους μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και να θέσουμε τις βάσεις για έχουν ένα καλύτερο μέλλον».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι