ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυννεφιά και βροχές αυτή την εβδομάδα στην Βοιωτία

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Βοιωτία  Καιρός 

(copyright: Eurokinissi)

Συννεφιά και βροχές αυτή την εβδομάδα στην Βοιωτία

Συννεφιά και βροχές αυτή την εβδομάδα στην Βοιωτία

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Αυτή την εβδομάδα, από την Δευτέρα έως την Παρασκευή, ο καιρός στην Βοιωτία θα είναι συλλήβδην συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις από 8 έως και 27 βαθμούς κελσίου, ενώ κάποιες ημέρες θα βρέχει.

Ο καιρός στην Αλίαρτο

Την Δευτέρα, ο καιρός θα εναλλάσσεται ανάμεσα σε καθαρός και συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να φτάνει από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη, θα υπάρχει συννεφιά όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη, το πρωί θα βρέχει και στη συνέχεια θα υπάρχει συννεφιά όλη την υπόλοιπη ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη, τα ξημερώματα θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα είναι καθαρός, με την θερμοκρασία να φτάνει από 9 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή, τα ξημερώματα θα υπάρχει συννεφιά, ενώ όλη την υπόλοιπη ημέρα θα εναλλάσσεται ο καιρός από συννεφιασμένος σε καθαρό, με την θερμοκρασία να φτάνει από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην Θήβα

Την Δευτέρα, ο ουρανός θα είναι καθαρός μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια θα υπάρχει συννεφιά, με την θερμοκρασία να φτάνει από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη, θα υπάρχει συννεφιά όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη, τα ξημερώματα θα βρέχει, ενώ την υπόλοιπη ημέρα θα υπάρχει συννεφιά, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη, τα ξημερώματα θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα ενώ στη συνέχεια θα είναι καθαρός ο ουρανός, με την θερμοκρασία να φτάνει από 9 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην Λιβαδειά

Την Δευτέρα, τα ξημερώματα θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα, ενώ στη συνέχεια θα υπάρχει συννεφιά και το βράδυ προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη, θα υπάρχει συννεφιά όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη, θα βρέχει μέχρι νωρίς το πρωί και στη συνέχεια θα επικρατήσει συννεφιά, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη, από τα ξημερώματα μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα, ενώ στη συνέχεια θα είναι καθαρός ο ουρανός, με την θερμοκρασία να φτάνει από 9 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή, θα υπάρχει εναλλαγή ανάμεσα σε καθαρό ουρανό και συννεφιά, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στον Ορχομενό

Την Δευτέρα, ο ουρανός θα είναι καθαρός μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια θα υπάρχει συννεφιά, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη, θα υπάρχει συννεφιά όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη, θα υπάρχει συννεφιά όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη, θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα μέχρι νωρίς το πρωί, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα είναι καθαρός, με την θερμοκρασία να φτάνει από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή, θα υπάρχει συννεφιά όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην Τανάγρα

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι καθαρός μέχρι και το μεσημέρι όπου μετά θα επικρατήσει συννεφιά, με την θερμοκρασία να φτάνει από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη, θα είναι συννεφιασμένος ο καιρός όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα εναλλάσσεται από καθαρό σε συννεφιασμένο, με την θερμοκρασία να φτάνει από 8 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή, θα υπάρχει εναλλαγή από καθαρό ουρανό σε συννεφιά, με την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην Αράχωβα

Την Δευτέρα, ο καιρός θα είναι καθαρός νωρίς το πρωί, στη συνέχεια θα υπάρξει συννεφιά και μετά θα βρέξει, με την θερμοκρασία να φτάνει από 9 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και από το μεσημέρι και μετά θα βρέχει, με την θερμοκρασία να φτάνει από 7 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος όλη την ημέρα ενώ το μεσημέρι θα βρέχει, με την θερμοκρασία να φτάνει από 9 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα υπάρχει συννεφιά όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 6 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα υπάρχει συννεφιά όλη την ημέρα, με την θερμοκρασία να φτάνει από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι