ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 23 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

(copyright: Radiothiva.gr)

Με 23 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 23 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, όπου θα συζητηθούν συνολικά 23 θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1.4η Tροποποίηση Προγράμματος Επενδύσεων-Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023.

2.8η Αναμόρφωση του Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ.έτους 2023.

3.Έγκριση της υπ’ αριθ. 101/2023 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας» (Δ.Ο.Θ.)», περί : «Έγκρισης οικονομικών καταστάσεων Τέλους Χρήσης 2022 και Απολογισμού Οικονομικού Έτους 2022».

4.Ορισμός Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της ενταγμένης στο Πρόγραμμα «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027» πράξης με τίτλο : «Συνέχιση Δράσης Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων».

5.Ορισμός Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της ενταγμένης στο Πρόγραμμα «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027» πράξη με τίτλο : «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Θηβαίων».

6.Ορισμός Μηχανισμού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της ενταγμένης στο Πρόγραμμα «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027» πράξης με τίτλο : «Συνέχιση Κέντρου Κοινότητας Δήμου Θηβαίων».

7.Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της ΔΕΥΑΘ για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: «Παρεμβάσεις σύνδεσης Ιστορικού Κέντρου της πόλης της Θήβας με το περαστικό Δάσος του Μοσχοποδίου» στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027».

8.Έγκριση Μνημονίου Συνεργασίας του υποέργου 3 «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» της πράξης «Παρεμβάσεις σύνδεσης Ιστορικού Κέντρου της πόλης της Θήβας με το περιαστικό Δάσος του Μοσχοποδίου» (κωδ. ΟΠΣ:6001865) στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027»

9.Λήψη απόφασης για διακοπή μίσθωσης του υπ΄αριθμ. 2 καταστήματος δημοτικής αγοράς κατόπιν αιτήσεως του μισθωτή.

10.Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης της ισχύος του συμβατικού χρόνου της συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υλοποίηση της πράξης «Ανοικτά κέντρα εμπορίου Δήμου Θηβαίων».

11.Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Αγροτική Οδοποιία στην Τ.Κ. Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων».

12.Λήψη απόφασης για τον ορισμό της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΘΗΒΑΣ»

13.Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΕΛΕΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Δ.Κ. ΒΑΓΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ»

14.Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «AΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΤΚ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ-ΥΠΑΤΟΥ »

15. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΤΚ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ» 

16.Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΕ ΘΗΒΑΣ 2017» " .

17.Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΕ ΘΙΣΒΗΣ 2019» .

18.Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕ ΘΗΒΑΣ»

19.Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗΝ Δ.Κ ΒΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ»

20.Έκδοση και παραλαβή καρτών χρεωστικής και καταθέσεων με δικαιούχο το Δήμο Θηβαίων από την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.          

21.Έγκριση παραχώρησης της χρήσης του σχ. συγκροτήματος του 7ου & 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας για τη διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας ESOLNET HELLAS EΠΕ, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024. 

22.Έγκριση παραχώρησης χρήσης του Γυμναστηρίου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ», για την υλοποίηση προγραμμάτων χορού. 

23.Έγκριση παραχώρησης χρήσης της αίθουσας του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕ.ΠΕ.Α) Θήβας-Βοιωτίας στο Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας, για τη στέγαση των γραφείων, τη δημιουργία βιβλιοθήκης και αστεροσκοπείου για το κοινό.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι