ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΈργο που προσωρινά αναστατώνει αλλά λυτρώνει

Έργο που προσωρινά αναστατώνει αλλά λυτρώνει

Έργο που προσωρινά αναστατώνει αλλά λυτρώνει

Γράφει ο Γ.Γ.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στην Αλίαρτο.

Έργο που βελτιώνει την καθημερινότητα και ενισχύει την ποιότητα της ζωής των συμπολιτών του χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης που δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που σταδιακά ολοκληρώνεται επί των ημερών του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.2 εκατ ευρώ και περιλαμβάνει την ανάπλαση των πεζοδρομίων της Λεωφόρου Αθηνών, "λίφτινγκ" στις πλατείες που διασχίζει και νέα διαχωριστική νησίδα η οποία θα διαθέτει κεντρικό φωτισμό και για τα πεζοδρόμια.

Κυρίως, όπως σημειώνει στην ίδια ανάρτηση, καθιστά τους δημόσιους χώρους προσιτούς στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Εκτός απροόπτου το έργο στο σύνολό του αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Φεβρουαρίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του δημάρχου:

«ΕΡΓΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!

Είναι από τα έργα που ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ, προσωρινά, την καθημερινότητά μας, αλλά το αποτέλεσμα τη ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ για πάντα , δίνει ΠΟΙΟΤΗΤΑ στον τρόπο ζωής μας και κάνει το δημόσιο χώρο ΠΡΟΣΙΤΟ και σε συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν, μόνιμα ή προσωρινά, ΕΙΔΙΚΑ προβλήματα ( κινητικά, όρασης, κτλ).

Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ των πεζοδρομίων της Λ. Αθηνών, στην Αλίαρτο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σε μήκος ΤΡΙΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ περίπου, τρία συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς, αφήνοντας πίσω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα και τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία στον κόσμο.

Η διαχωριστική ΝΗΣΙΔΑ, με σύγχρονο φωτισμό, η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, η ΓΕΦΥΡΑ του Λόφη, παίρνουν σειρά, τις επόμενες μέρες, παράλληλα, βέβαια, με τα πεζοδρόμια που "τρέχουν".

Πιστεύω ακράδαντα πως, εν τέλει, αυτού του είδους τα έργα, είναι και έργα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ, γίνεται φιλικός και σύγχρονος, με υποδομές που θα μείνουν για πολλές ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ και θα διαμορφώσουν νέα κουλτούρα στους κατοίκους.

Με μεγάλη χαρά, αλλά και προσπάθεια, όλοι μας, αιρετοί και υπηρεσιακοί συνεργάτες, συμβάλουμε σε αυτή την αλλαγή του τόπου. Τίποτα πιο συγκλονιστικό δεν υπάρχει στην αυτοδιοίκηση, από το να δημιουργείς νέες και αναγκαίες υποδομές.

Εκφράζοντας αυτόν τον αγώνα όλων, αλλά κυρίως το αποτέλεσμα, δηλώνω... ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι